• sports

    Κώστας Τσιμίκας: Ο δεύτερος Έλληνας σε τελικό Champions League μετά τον Άκη Ζήκο

    • NewsRoom
    Κώστας Τσιμίκας

    Κώστας Τσιμίκας


    Πανευτυχής ο Κώστας Τσιμίκας για την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League

    Ο Κώστας Τσιμίκας μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου θα γίνει μόλις ο δεύτερος Έλληνας με παρουσία σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τον Άκη Ζήκο το 2004.

    Η Λίβερπουλ έκλεισε θέση στον τελικό του Champions League στις 28 Μαΐου και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι.

    Η Λίβερπουλ επικράτησε της Βιγιαρεάλ εκτός έδρας με 3-2 και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου, ενώ περιμένει να μάθει τον νικητή του ζευγαριού Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι.

    Μετά την πρόκριση των «Reds» στον τελικό, ο Κώστας Τσιμίκας θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας που θα αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά τον Άκη Ζήκο με τη Μονακό το 2004. Ο Ζήκος δεν είχε καταφέρει να σηκώσει την κούπα με τη Μονακό, καθώς η Πόρτο του είχε χαλάσει τα σχέδια.

    Αυτό σημαίνει πως ο Τσιμίκας θα έχει την ευκαιρία να γράψει ιστορία αν η Λίβερπουλ σηκώσει το τρόπαιο καθώς σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα έχει κατακτήσει το Champions League.

    Ο 25χρονος Έλληνας διεθνής μπακ δεν θα μπορούσε να μην είναι χαρούμενος με την επιτυχία της ομάδας του. Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε ότι είναι «αναμνήσεις που μένουν για πάντα», ενώ έδωσε ραντεβού για το Παρίσι στο Σταντ ντε Φρανς.

    Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσιμίκας έγραψε: «Τι νύχτα. Τα λέμε στο Παρίσι. Αναμνήσεις που μένουν για πάντα».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TS⚡️M⚡️KAS (@tsimikas21)

    Διαβάστε επίσης:

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Η νέα φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο μισθός είναι δωροδοκία – Αντιδράσεις στο Twitter

     



    ΣΧΟΛΙΑ