• sports

    Η… άνοιξη του Χασάν ήρθε από τον Φεβρουάριο

    • NewsRoom
    ολυμπιακος-απολλων-ποδοσφαιρο-superleague

    Απόλλων-Ολυμπιακός


    O Ολυμπιακός έμεινε εκτός κυπέλλου μετά την ήττα του με 1-0 από τη Λαμία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Σήμερα, στις 19:00, στη Ριζούπολη αντιμετωπίζει τον ουραγό Απόλλωνα με στόχο τη νίκη που θα μειώσει ξανά τη διαφορά στους 7 πόντους.

    Ο Αχμέντ Χασάν είναι από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες των «ερυθρόλευκων». Η … άνοιξη για τον Αιγύπτιο επιθετικό ήρθε από τον Φεβρουάριο! Ο Χασάν πέτυχε 7 γκολ σε 8 παιχνίδια που έδωσε ο Ολυμπιακός, τον προηγούμενο μήνα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

    Σκόραρε 5 φορές στο πρωτάθλημα και από μία στο κύπελλο και το Europa League.  Συνολικά, έχει σημειώσει 11 γκολ με τους «ερυθρόλευκους», 7 στη Super League και από 2 στο κύπελλο και το Europa League.

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Αχμέντ Χασάν στο σημερινό παιχνίδι της Super League Απόλλων-Ολυμπιακός.

    Ο Αιγύπτιος επιθετικός έχει ανοίξει το σκορ τρεις φορές στο πρωτάθλημα, στις δύο νίκες του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανιώνιο (1-0 στη Νέα Σμύρνη και 4-0 στο Καραϊσκάκη) και στην εκτός έδρας επικράτηση με 1-0 κατά του Άρη. Πέτυχε το πρώτο γκολ και στην εντός έδρας ισοπαλία με 2-2 του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου, στο Europa League.



    ΣΧΟΛΙΑ