• sports

    ΕΠΟ: Επεισόδιο σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής προκάλεσε ο Αλέξης Κούγιας

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    Σε ανακοίνωσή της το απόγευμα της Πέμπτης (25/1) η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) έκανε λόγο για σοβαρό επεισόδιο του Αλέξη Κούγια εις βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

    Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ΕΠΟ ο γνωστός ποινικολόγος κι εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός χρησιμοποίησε υβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως «είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ… ».

    Όλα αυτά μάλιστα ήρθαν σε συνέχεια της σημερινής (25/1) απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία επέβαλλε συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου 3,5 μηνών στα γήπεδα στον Αλέξη Κούγια.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

    «Επεισόδιο προκάλεσε σήμερα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο δικηγόρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, σε βάρος μέλους της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, με εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς, όπως “είσαι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από την ΑΕΚ, κλπ”.

    Ο συγκεκριμένος δικαστής κάλεσε την αστυνομία και αποχώρησε από τα γραφεία της Ομοσπονδίας με περιπολικό. Η υπόθεση παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

    Διαβάστε επίσης:

    Η πρώτη διαφήμιση του Λιονέλ Μέσι για το Super Bowl

    Στέφανος Τσιτσιπάς: Για φαγητό στη Μελβούρνη με Κύργιο και Κοκκινάκη

    Αντρέι Σεβτσένκο: Νέος πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου



    ΣΧΟΛΙΑ