• sports

    Εκτός Εθνικής ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τις κατηγορίες για βιασμό

    • NewsRoom
    ρονάλντο

    Κριστιάνο Ρονάλντο


    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δε θα συμμετάσχει στους επόμενους δύο αγώνες της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, έπειτα από δικό του αίτημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άσος της Γιουβέντους, επικοινώνησε με τον Φερνάντο Σάντος και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και αποφάσισαν από κοινού, την αποχή του από τις αναμετρήσεις με την Πολωνία (11/10 για το Nations league, εκτός έδρας) και την Σκοτία (14/10 φιλικός εκτός έδρας).

    Μετά τις κατηγορίες για βιασμό που δέχτηκε από την Κάθριν Μαγιόρκα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμεζ, δήλωσε ότι η φήμη και το «καλό» όνομα του ποδοσφαιριστή έιναι αυτόν τον καιρό υπό αμφισβήτηση.

    Η Αμερικανίδα, κατηγορεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι τη βίασε μια νύχτα του 2009 στην σουίτα του στο Λας Βέγκας. Μάλιστα, πριν λίγο καιρό μίλησε δημοσίως για όσα έζησε με τον ποδοσφαιριστή, δίνοντας τη δική της εκδοχή των γεγονότων. Όπως ισχυρίζεται η 34χρονη, ο Ρονάλντο τη βίασε παρά φύσιν και μετά τη ρώτησε αν πόνεσε. Στη συνέχεια γονάτισε λέγοντας «κατά 99% είμαι καλό άτομο, δεν ξέρω τι συμβαίνει μ’ αυτό το 1%».

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι έχει τη συνείδησή του καθαρή. Ο άσος της «Μεγάλης Κυρίας» ξεκαθάρισε τη θέση του με μία ανάρτησή του στο Twitter γράφοντας:

    «Επισήμως αρνούμαι κάθε κατηγορία εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα που είναι ενάντια στα πιστεύω μου. Προκειμένου να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμε να τροφοδοτώ τις εικασίες των media από ανθρώπους που θέλουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους μέσα από εμένα. Η καθαρή μου συνείδηση θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κατερίνα Δαλάκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Netflix «τρώει» το 15% της παγκόσμιας κίνησης στο Ιντερνετ, ξεπερνώντας το YouTube

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλίας Ψινάκης: Δεν θέλω να είμαι ξανά υποψήφιος – Θέλω διακοπές



    ΣΧΟΛΙΑ