• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Δαλάκα: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (video)

    • NewsRoom
    Δαλακα-Κατερινα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Η Κατερίνα Δαλάκα ξεχώρισε από την αρχή στο Survivor 2 με τις αγωνιστικές της επιδόσεις και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, η αθλήτρια στίβου περιέγραψε τις συνθήκες που έζησε στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε όσα ακούστηκαν για εκείνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

    Η Κατερίνα Δαλάκα δήλωσε ότι ο λόγος που πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν προκειμένου να την προσεγγίσουν περισσότερες εταιρίες και να την στηρίξουν στον στίβο.

    Μάλιστα, η αθλήτρια δήλωσε ότι, «Το Survivor είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται. Να έχεις μόνο ένα ρούχο που ήταν βρεγμένο για 70 μέρες περίπου. Τα παπούτσια σου βρεγμένα. Όταν είσαι στην κανονική σου ζωή, ούτε σταγόνες δεν αντέχεις να πέσουν στο παπούτσι σου. Να πρέπει να περάσει όλο το βράδυ έτσι. Μας φαινόταν σαν 10 χρόνια το ένα βράδυ».

    Δαλάκα
    Κατερίνα Δαλάκα

    Όσο για το φαγητό, η πρώην παίκτρια του Survivor ανέφερε πως, «Δεν έφαγα κάτι περίεργο. Μόνο κάτι φασολάκια που μας είπαν ότι ήταν δηλητηριώδη έφαγα. Μας είπαν ότι ήταν καλό να μην τα φάμε γιατί μπορεί να έχουμε στομαχικές διαταραχές. Βέβαια μπροστά στην πείνα μας εγώ τα έφαγα».

    Λίγο πριν την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης κυκλοφόρησαν στον διαδίκτυο φωτογραφίες της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, κάτι που αμέσως πυροδότησε φήμες περί σχέσης, ενώ λάδι στη φωτιά είχε βάλει και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είχε αποκαλέσει την Κατερίνα «Ντάνα».

    Γιώργος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Δαλάκα
    Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Αγγελόπουλος

    Η Δαλάκα διέψευσε τα όσα ακούστηκαν και ξεκαθάρισε πωςοι δυο τους έχουν μια πολύ καλή κοινή φίλη και έτσι βγήκαν ως παρέα όλοι μαζί.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ακατάλληλο ανέκδοτο του Μουζουράκη στο The Voice of Greece (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά γιαγιά η Άννα Βίσση! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλέλια Ρένεση: Η εντυπωσιακή ηθοποιός που «εισβάλλει» στη «Μουρμούρα» (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ