• sports

    Διαψεύδεται η πληροφορία ότι πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα – «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες»

    • NewsRoom
    Μίνο Ραϊόλα

    Μίνο Ραϊόλα


    Μολονότι αρκετά ιταλικά ΜΜΕ, διάσημοι Ιταλοί αθλητικογράφοι, όπως επίσης και άλλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης μεταξύ των οποίων και ελληνικά, μετέδωσαν ότι ο 54χρονος μεγαλοατζέντης Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή, ο στενός του συνεργάτης Χοσέ Φορτές Ροντρίγκες έσπευσε να διαψεύσει κατηγορηματικά την είδηση που αποδεικνύεται fake news.

    Μιλώντας στο ολλανδικό NOS υποστήριξε ότι «ο Μίνο είναι σε κακή κατάσταση, αλλά δεν έχει πεθάνει». Παράλληλα επί του θέματος τοποθετήθηκε και ο γιατρός του. «Ο Μίνο είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνει μάχη», υποστήριξε ο δόκτωρ Αλμπέρτο Ζανγκρίλο ο οποίος εργάζεται στο νοσοκομείο «San Raffaele» του Μιλάνου, όπου νοσηλεύεται ο Ραϊόλα.

    Και πρόσθεσε: «Είμαι εξοργισμένος από τα τηλεφωνήματα ψευδοδημοσιογράφων που εικάζουν για τη ζωή ενός ανθρώπου που παλεύει για να επιβιώσει».

    Λίγο αργότερα ήρθε και η διάψευση απ’ τον ίδιο τον Ραϊόλα! «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Τσαντισμένος για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες που με πέθαναν. Φαίνεται επίσης ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ».

    Κλασικός Ραϊόλα ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες τις ζωής τους. Με καυστικό χιούμορ.

    Διαβάστε επίσης

    Διϋπουργική των χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την ασφάλεια υπό τον Τ. Θεοδωρικάκο



    ΣΧΟΛΙΑ