• sports

    Μπέος: Πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον του Ατζούν να αναλάβει ιδιοκτήτης στην ΠΑΕ Βόλος

    • NewsRoom
    Αχιλλέας Μπέος και Ατζούν Ιλιτζαλί

    Αχιλλέας Μπέος και Ατζούν Ιλιτζαλί


    Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε πως είναι πολύ πιθανόν από τη νέα χρονιά τον Βόλο να τον αναλάβει νέος ιδιοκτήτης, αποκαλύπτοντας πως ο Ατζούν έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον.

    Επιπλέον, ο 64χρονος σημείωσε πως έχει κουραστεί πλέον και θα αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ σχολίασε και τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

    Μπέος: Να βάλει ο Θεός το χέρι του να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο

    Αναλυτικά, ο κ. Μπέος δήλωσε τα ακόλουθα επί του θέματος:

    «Για τον Ατζούν πρέπει να σας πω ότι δείχνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Με το νέο έτος, πιστεύω ότι θα υπάρξει νέος ιδιοκτήτης στην ποδοσφαιρική ομάδα του Βόλου. Το κλιμάκιο του κυρίου Ατζούν είναι στον Βόλο και άμεσα ξεκινά ο έλεγχος στην ΠΑΕ.

    Ο Μπέος σας κούρασε τόσα χρόνια. Εγώ κουράστηκα και έχω λόγους που το λέω. Δεν θέλω άλλο. Με όλα όσα βλέπω και ακούω. Για εμένα υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Ο Δήμος του Βόλου. Δεν το πιστεύετε ότι θα φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά αυτό θα γίνει. Άντε να καθίσω ένα ή δύο μήνες για να βοηθήσω.

    Από το καλοκαίρι θα είμαι εκτός του ποδοσφαίρου, μία για πάντα. Να βάλει ο Θεός το χέρι του, για να επενδύσει ο Ατζούν στον Βόλο, γιατί μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, περισσότερα από άλλους επιχειρηματίες».

    Διαβάστε επίσης:

    Μπέος κατά Κασσελάκη: Αυτός προκάλεσε με τις αηδίες για τις υιοθεσίες

    Βόλος-Ολυμπιακός: Προσωρινή διακοπή στο Πανθεσσαλικό

    ΕΣΗΕΑ: Καταγγέλλει την εισβολή αγνώστου στον ραδιοφωνικό σταθμό «105.5 Στο Κόκκινο»



    ΣΧΟΛΙΑ