• Κοινωνία

    Σοβαρό τροχαίο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί: Σώθηκε από θαύμα- Η μοιραία σχέση του με τα τροχαία (pics&video)

    • NewsRoom

    Εικόνες από το τροχαίο του Ατζούν Ιλιτζαλί


    Σοκ προκαλούν οι εικόνες από το τροχαίο ατύχημα που είχε ο διάσημος Τούρκος παραγωγός τηλεοπτικών επιτυχιών, Ατζούν Ιλιτζαλί, από το οποίο γλίτωσε από θαύμα.

    Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το τροχαίο ατύχημα του Τούρκου παραγωγού, οι οποίες μαρτυρούν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης του οχήματος, στο οποίο επέβαινε ο Ατζούν Ιλιτζαλί, με τα διαχωριστικά κιγκλιδώματα του δρόμου, ενώ προκαλεί πραγματική απορία πώς κατάφερε να γλιτώσει από ένα τόσο σοβαρό τροχαίο.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι το όχημά του έχει καταστραφεί ολοσχερώς, έχοντας μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών μετά τη σύγκρουσή του με το κιγκλίδωμα.

    Εικόνες από το τροχαίο του Ατζούν Ιλιτζαλί

    Ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, μέσω της οποίας ενημέρωνε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι είναι καλά στην υγεία του. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός έγραψε «Είχα ένα ατύχημα, ευχαριστώ όλους όσους ρωτούν για την υγεία μου και την αγάπη τους…».

    Εικόνες από το τροχαίο του Ατζούν Ιλιτζαλί

    Το θέμα αναμεταδόθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha, με τίτλο «Happy Day», όπου οι παρουσιαστές μετέδωσαν τις εξής πληροφορίες: «Η οικογένειά του είχε ένα δυστύχημα και η μόνη που βγήκε ζωντανή ήταν η κόρη του… και δύο χρόνια αργότερα σκοτώθηκε ένας φίλος του». Οι συντελεστές της εκπομπής μάλιστα αποκάλυψαν ότι ο Τούρκος παραγωγός έχει χάσει και τους δύο γονείς του σε τροχαίο δυστύχημα.

    Εικόνες από το τροχαίο του Ατζούν Ιλιτζαλί

    Δείτε τι αποκάλυψε συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Ατζούν Ιλιτζαλί, που είναι λάτρης της ταχύτητας, αλλά και για τα τροχαία που έχουν σημαδέψει τη ζωή του:



    ΣΧΟΛΙΑ