ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων διεκόπη το παιχνίδι ανάμεσα στον Βόλο και τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Με το σκορ στο 2-2, οι οπαδοί του Ολυμπιακού συνεπλάκησαν με άνδρες της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα τη χρήση χημικών και δακρυγόνων. Λίγοι φίλοι των Πειραιωτών κατάφεραν να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο γρήγορα τους απώθησαν οι αστυνομικές δυνάμεις.
Ακολούθησε εκτόξευση αντικειμένων προς την πλευρά των αστυνομικών, με τη μεγάλη μερίδα των οπαδών του Ολυμπιακού να αποχωρεί από το Πανθεσσαλικό.
Oι παίκτες των δυο ομάδων έπειτα από περίπου 10 λεπτά αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με την ατμόσφαιρα από τα δακρυγόνα να είναι αποπνικτική.
Υπενθυμίζεται πως υπάρχει περιθώριο μίας ώρας προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του αγώνα που ήταν στο 2-2 (20’ Μωραΐτης, 51’πέν. Γκαρσία – 44’πέν. Ελ Κααμπί, 54’αυτ. Καλογερόπουλος) μέχρι εκείνο το σημείο.
Διαβάστε επίσης:
Euro 2024: Με Πορτογαλία, Τουρκία, Τσεχία η Εθνική Ελλάδος εάν προκριθεί στα τελικά
Οι προτάσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό
Πογέτ: Ευκαιρία ζωής να αντιμετωπίσουμε την Πορτογαλία του Κριστιάνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κέλλυ Δρίτσα (Nereus): Η βράβευση στα Lloyds, το επόμενο βήμα και ο ανταγωνισμός
- Εθνική Τράπεζα: Πώς θα πάρετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με δάνειο από 3.000 έως 30.000 ευρώ
- Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 693 πλοία – Αυξήθηκαν οι παραγγελίες κατά 42 πλοία μέσα σε ένα μήνα
- Προχωρά το project της Μαρίνας Αλίμου – Στις αρχές του 2026 οι οικοδομικές άδειες για το «χρυσό» asset της REDS