ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του πρώτου αγώνα της σειράς τελικών για την Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εμφανίστηκε πιο συγκεντρωμένη, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέρνοντας να εγκλωβίσει τους Πράσινους και να κάνει το 1-0 στους τελικούς, νικώντας με 75-65.
Ο Παναθηναϊκός, που εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, προηγήθηκε στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου με 10 ποντους (29-19), αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την υποδειγματική άμυνα των ερυθρολεύκων.
Από τον Ολυμπιακό, εξαιρετική εμφάνιση με 14 πόντους πραγματοποίησε ο Παπανικολάου, ενώ ο Παπαπέτρου σημείωσε 10 π., ο Ρόμπερτς 12 π. και ο Μάντζαρης 11. Από την πλ,ευρά των γηπαιδούχων, ο Τζέιμς πέτυχε 23 πόντους, 18 ο Σίνγκλετον ενώ ο Καλάθης έμεινε στους 8, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα.
Το επόμενο ματς της σειράς θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (7/5) στο ΣΕΦ, στις 19:00.
Τα δεκάλεπτα: 26-19, 32-35, 49-52, 65-75
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ancient Kallos: Δέκα χρόνια ελληνικής κομψότητας αποτυπώνονται στο πρώτο λεύκωμα του οίκου
- Φάρμακα για την παχυσαρκία: Γιατί δεν αδυνατίζουν όλοι – Τι συμβαίνει, ο Πλούταρχος Τζούλης εξηγεί
- Jackaroo: Επεκτείνει τα καταστήματά της στην Ελλάδα και σχεδιάζει διεθνή παρουσία με έμφαση στο νεανικό κοινό
- Οι 2 εκπλήξεις του ΚΜ, το… άλλο ΠΑΣΟΚ, ο Τσίπρας και τα τρακτέρ, τι τρέχει με τις φρεγάτες ΜΕΚΟ, η συγκίνηση και ο Δένδιας