• Portraits.gr

    Axopar 37: Ένα σκάφος διαφορετικό από τα άλλα

    • NewsRoom

    Η Axopar συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα των εξωλέμβιων ημερήσιων σκαφών, φέρνοντας στην αγορά ένα σκάφος πολύ διαφορετικό από τα άλλα.

    Το Axopar 37 κατασκευάστηκε για να «αγκαλιάσει» τον κάτοχό του καθώς ο ξεχωριστός σχεδιασμός του και η άνεση που προσφέρει ξεπερνά τις προσδοκίες. Ο σκοπός άλλωστε της εταιρείας ήταν η κατασκευή ενός σκάφους το οποίο θα προσελκύσει τον πελάτη όχι μόνο λόγω του μοναδικού εξωτερικού του σχεδιασμού, αλλά και για τους φινετσάτους και προσαρμοσμένους στις ανάγκες του κατόχου του εσωτερικούς χώρους.

    Με παραγωγή περισσότερα από 2000 Axopars μέχρι σήμερα, η μοναδική αντίληψη της εταιρείας την καθιστά παγκοσμίως ως το πιο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα σκαφών στην κατηγορία του.

    Λαμβάνοντας υπόψιν τις απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού, δημιούργησε τον απόλυτο διάδοχο με σκοπό τη συνέχεια του πολυβραβευμένου και πολύ θαυμασμένου concept.

    Διαθέτοντας πλήθος παλαιών καινοτομιών και μοναδικών πρωτοποριακών τεχνικών, καθώς και βελτιωμένες ανέσεις δημιουργίας και μια εντελώς νέα εμπειρία χώρου, η τελευταία ενσάρκωση είναι ένα προϊόν που αναπνέει, προοδεύει και επικεντρώνεται στον πελάτη.

     

    Επενδύοντας σε μεγάλο βαθμό στο R&D και τις «καινοτομίες», ξεκίνησε να επαναφέρει την σειρά 37 με χαρακτηριστικά και οφέλη που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ σε ένα σκάφος αυτής της κατηγορίας χωρίς να αυξηθεί το μέγεθος ή το βάρος του σκάφους.

    Επομένως, το νέο σκάφος προσφέρει καλύτερη οδηγική εμπειρία, μεγαλύτερη άνεση, καλύτερη δυναμική οδήγησης και σκληρότερη κατασκευή από ποτέ άλλοτε. Έχουν βασικά βελτιώσει όλα όσα οι ιδιοκτήτες μπορούν να δουν, να αγγίξουν και να νιώσουν στα σκάφη τους.

    Η Axopar με σκοπό να καλύψει όλες τις νέες τάσεις που ανακύπτουν, με τους σύγχρονους boaters να θέλουν να μεγιστοποιήσουν τις εμπειρίες τους στο νερό κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου τους, όπως θαλάσσιο σκι, windsurfing, paddle-boarding, ψάρεμα κ.ο.κ, δημιούργησε πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους, συγκεκριμένα στις κατηγορίες Sun-Top και Cross Cabin.

    Κατασκευασμένο για αληθινές περιπέτειες

    Ανεξάρτητα από ποια έκδοση θα επιλέξετε – S, ST ή XC – η νέα σειρά Axopar 37 θα αναλάβει με ασφάλεια μια ολόκληρη οικογένεια για περιπέτειες μεγάλων αποστάσεων με εξαιρετική άνεση, με χωρητικότητα για ολονύκτιο ύπνο και μεγάλους κοινωνικούς χώρους. Χάρη στην ασφαλή και στεγνή γάστρα, εσείς και η οικογένειά σας θα νιώθετε ασφαλείς, καθώς θα εξερευνείτε νέους προορισμούς σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

    Τι κάνει τόσο ξεχωριστό το νέο Axopar 37;

    -Gullwing Doors* (προαιρετική επιλογή)
    Μια εντελώς νέα καινοτομία στον χώρο των σκαφών που επαναπροσδιορίζει το πώς μια κλειστή καμπίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα ώστε να προσφέρει περισσότερες επιλογές και χρηστικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, δίνοντας παράλληλα την αίσθηση ότι η μπροστινή καμπίνα είναι μέρος του εξωτερικού χώρου.

    -Σημαντικά βελτιωμένη γάστρα και υδροδυναμική πλεύση, προσφέροντας καλύτερη σπορ οδηγική εμπειρία
    -Μεγαλύτερη εστίαση στον οδηγό με επαναπροσδιορισμένη εργονομία συμβάλλοντας στην εξαιρετικά πρακτική και λειτουργική διάταξη, με ανυψωμένο πάτωμα για καλύτερη ορατότητα.
    -Εξαιρετικά βελτιωμένη εμπρός καμπίνα με περισσότερη ευρυχωρία προσφέροντας καλύτερη εμπειρία διαμονής από ό,τι πριν.
    -Κλειστή τουαλέτα και ντους* (προαιρετική επιλογή) – Λόγω μεγάλης ζήτησης, υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής τουαλέτας και ντους για περισσότερη ιδιωτικότητα.
    -Πολυλειτουργική διάταξη του foredeck – Διαθέτει μεγαλύτερο κοινωνικό χώρο καθιστικού που μεταμορφώνεται σε sunbed για τις υπέροχες καλοκαιρινές μέρες.

    Κύρια χαρακτηριστικά Axopar 37 ST

    -Μήκος: 11,5 m / 37ft 9in

    -Πλάτος: 3,35m/9ft 8in

    -Βύθισμα: 0,85 / 2ft 8in

    -Βάρος: 3590kg /4277 lbs

    -Χωρητικότητα καυσίμου: 730/160 gal

    -Κατασκευή: GRP

    -Κατηγορία: B-offshore / C-coastal

    -Μέγιστη ταχύτητα: 38-48kn

    -Εξωλέμβιες μηχανές: 2 x 225 – 2 x 350hp

    -Κατανάλωση καυσίμου: 2,3l/nm (2x300hp Mercury, 28 Knots)

    -Κουκέτα: 2 άτομα (προαιρετικά +2 με το Aft Cabin)

    -Hull Design: Twin stepped 20-degree V «Sharp Entry Bow»

    Μάθε περισσότερα για τη νέα σειρά Axopar 37 πατώντας εδώ

    ΑΜΕRICAN MARINE

    ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ AXOPAR

    ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 77, ΆΛΙΜΟΣ

    Τηλ: +30 21 1108 8400

    Email: [email protected]