ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στην Βουλή ύστερα από μήνυμα για βόμβα μέσω του 112 γύρω στις 8:30 το απόγευμα της Τρίτης.
Το απειλητικό μήνυμα έφτασε στο 112 χωρίς να δοθεί χρονικό περιθώριο για έκρηξη.
Αμέσως κινητοποιήθηκε μηχανισμός ελέγχου, πυροσβεστικά οχήματα και ειδικά εκπαιδευμένος για την ανίχνευση εκρηκτικών σκύλος ελέγχει ήδη τους χώρους του κοινοβουλίου. Ο συναγερμός έληξε μισή ώρα αργότερα , αφού ο έλεγχος ολοκληρώθηκε χωρίς να βρεθεί οτιδήποτε ύποπτο.
Στο σημείο έσπευσαν τα ΤΕΕΜ. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη φορά που μήνυμα προειδοποίησης για εκρηκτικό μηχανισμό αποστέλλεται στο 112.
Διαβάστε επίσης
Pulse: Στο 29% η ΝΔ με τα μέτρα για ενοίκια και συντάξεις, στο 14% η Πλεύση, νέα πτώση για ΠΑΣΟΚ
CNN: To τηλεφώνημα Τραμπ σε Μπέζος για τα «τιμολόγια δασμών» της Amazon – Διαψεύδει η εταιρεία
Σουηδία: Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στην Ουψάλα (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σλοβακία: Βάζει πλαφόν στα βενζινάδικα και κατηγορεί την ΕΕ ότι αφήνει τις χώρες «στο έλεος της πετρελαϊκής κρίσης»
- HSBC: Αύξηση στόχου για τον Stoxx 600 στις 680 μονάδες, με περιθώριο ανόδου 7% έως το τέλος του 2026
- Θεοδωρικάκος: Πάνω από 300 εκατ. ευρώ για ερευνητικές υποδομές – «Το πραγματικό κόστος στέγασης δεν αποτυπώνεται στις στατιστικές»
- ΟΗΕ: Ρούμπιο και Λαβρόφ συναντήθηκαν στο περιθώριο της Γενική Συνέλευσης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.