• Κοινωνία

    Βόλος: Πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε με περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ

    • NewsRoom


    Σε ένα απίστευτο κυνηγητό ενός επικίνδυνου 21χρονου οδηγού επιδόθηκε η τροχαία το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο.

    Σύμφωνα με το gegonotanews, ο νεαρός οδηγούσε χωρίς πινακίδες, γιατί τους τις είχανε αφαιρέσει σε προηγούμενη παράβαση. Οδήγησε ωστόσο το ΙΧ του για να βγει με φίλο του.

    Επιστρέφοντας από το τσιπουράδικο και διασχίζοντας κεντρική λεωφόρο του Βόλου, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως ένας οδηγός κάνει «οχτάρια» στον δρόμο. Του έκαναν σήμα να σταματήσει ωστόσο ο 21χρονος επιτάχυνε για να εξαφανιστεί.

    Σύμφωνα με το gegonotanews, τελικά ο 21χρονος εγκλωβίστηκε σε στενό και για να αποφύγει την σύλληψη τράκαρε το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο. Ξέφυγε από το μπλόκο και πήγε στο σπίτι του όπου πάρκαρε το αυτοκίνητο. Εκεί συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκε μέχρι χθες. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

    Ο 21χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή και καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια. Επίσης για έξι μήνες του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης.

    Διαβάστε επίσης:

    Το σχέδιο Πιερρακάκη για την Επαγγελματική Εκπαίδευση- Τι αλλάζει στα ΕΠΑΛ και τα ΙΕΚ

    Χαλάει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

    Ασπρόπυργος: Νέα σύλληψη για την καταδίωξη που οδήγησε στον θάνατο του 29χρονου αστυνομικού



    ΣΧΟΛΙΑ