ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με εντολή του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη τίθεται σε διαθεσιμότητα ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά ενώ παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.
Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη χθες για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, ο οποίος πρόκειται να απολογηθεί αύριο στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.
Διαβάστε επίσης:
Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο τρίτος συλληφθείς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
- Ψηφιακή ασπίδα για τους ανήλικους: Η Ελλάδα, για πρώτη φορά, υλοποιεί την επαλήθευση ηλικίας μέσω του Gov.gr Wallet και του Kids Wallet
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.