• Κοινωνία

    Βιασμός 12χρονης: Σε 10-15 μέρες η απόφαση για την αποφυλάκιση της μητέρας λέει ο δικηγόρος της

    • NewsRoom
    Η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια


    «Πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες 10 – 15 μέρες θα πρέπει να υπάρχει απόφαση» δηλώνει ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας της 12χρονης από τα Σεπόλια που κατέθεσε αίτημα αποφυλάκισης.

    Στην αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δικηγόροι της 37χρονης ζητείται να αντικατασταθεί η προσωρινή της κράτηση με άλλους περιοριστικούς όρους.

    Η κατηγορούμενη χαρακτηρίζει τα σε βάρος της στοιχεία ελλιπή και την προσωρινή της κράτηση «βεβιασμένη».

    Μιλώντας στο Mega, ένας από τους δικηγόρος της, ο Απόστολος Λύτρας, σημείωσε ότι το αίτημα αποφυλάκισης θα κριθεί από το δικαστικό σύμβούλιο τις επόμενες ημέρες.

    «Θεωρώ ότι αν δεν είναι ήδη στη δικογραφία, θα υπάρχουν οι αναλύσεις των τηλέφωνων της μητέρας που προκύπτει ότι δεν είχε καμία σχέση με το blind chat και δεν είχε μπει ποτέ σε αυτήν τη διαδικασία» επισημαίνει.

    «Το κατηγορητήριο λέει ότι την εφαρμογή την χρησιμοποιούσε και η μητέρα. Από τη στιγμή που θα βγουν τα αποτέλεσμα, ένα μεγάλο κομμάτι, αν όχι ολόκληρη το κατηγορητήριο, μπορεί ευκολά να αντιληφθεί το συμβούλιο ότι δεν έχει καμία βάση» συμπληρώνει.

     «Από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν ήξερε τίποτα και κάποια μηνύματα που προκάλεσαν σύγχυση, εξηγούνται και έχουν εξηγηθεί από τους ανθρώπους που τα έχουν στείλει» συνεχίζει ο κ.Λύτρας για την 37χρονη.

    Διαβάστε επίσης

    Βιασμός 12χρονης: Στη φυλακή ο 36χρονος πρώην διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου



    ΣΧΟΛΙΑ