• Κοινωνία

    Βασίλης Στίγκας: Καταθέτει ξανά σήμερα στον Άρειο Πάγο ο Πρόεδρος των «Σπαρτιατών»

    Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας προσέρχεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να συνεχίσει την κατάθεσή του σχετικά με την ποινική έρευνα που διεξάγεται για τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε»

    Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας προσέρχεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να συνεχίσει την κατάθεσή του σχετικά με την ποινική έρευνα που διεξάγεται για τα όσα ανέφερε από το βήμα της Βουλής περί «Greek Mafia και Δον Κορλεόνε» (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Συνεχίζει σήμερα την κατάθεση του ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, μετά τις βαριές καταγγελίες του περί Greek Mafia, απειλών, παρεμβάσεων εξωκοινοβουλευτικών κέντρων που στοχεύουν στις κρατικές επιχορηγήσεις του κόμματος και υπαινιγμών ότι πίσω από αυτά βρίσκεται ο φυλακισμένος χρυσαυγίτης Ηλίας Κασιδιάρης.

    Από τις 10 το πρωί ο κ. Στίγκας βρίσκεται στο γραφείο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας Αδειλίνης, η οποία διέταξε και διενεργεί αυτοπροσώπως την έρευνα.

    Ο πρόεδρος του κοινοβουλευτικού κόμματος άρχισε την κατάθεση του στις 5 Σεπτεμβρίου, όταν και διεκόπη μετά από 3,5 ώρες.

    Τότε ο κ. Στίγκας άφησε να διαφανεί με τις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ ότι αφήνει εκτός κάδρου ποινικών ευθυνών τους βουλευτές του κόμματος του (οι οποίοι μόλις την προηγούμενη ημέρα δήλωσαν ότι επιστρέφουν στους Σπαρτιάτες) αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη.

    Διαβάστε επίσης:

    Στέφανος Κασσελάκης: «Όχι» στην πρόταση της Έφης Αχτσιόγλου για debate

    Νίκος Παππάς: Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει τη στήριξή μου

    Έφη Αχτσιόγλου: Πρόταση για debate με τον Στέφανο Κασσελάκη



    ΣΧΟΛΙΑ