ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού εναντίον του κορωνοϊού έστειλε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
«Είναι τελείως παράλογο και άδικο να φοβούνται κάποιοι να κάνουν το εμβόλιο. Δεν υπάρχει καμία εύλογη δικαιολογία. Κάνω και πάλι έκκληση να εμβολιαστούν όλοι άνευ επιφυλάξεως. Για να αποφύγουν ενδεχομένως σοβαρούς κινδύνους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στον θάνατο» σημείωσε ο Πατριάρχης στο Mega.
«Εμείς ως εκκλησία, ως θρησκεία, ως Οικουμενικό Πατριαρχείο ειδικότερα, σεβόμαστε την επιστήμη, τους εκπροσώπους της επιστήμης, τα ευρήματα και τις ανακαλύψεις της επιστήμης και συμμορφώνουμε τη ζωή μας προς αυτά» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τους αρνητές της πανδημίας και τους αντιεμβολιαστές, ο κ. Βαρθολομαίος είπε ότι «δεν σκέπτονται σωστά και δεν σκέπτονται λογικά και αδικούν και τον εαυτό τους και συνανθρώπους τους. Διότι μπορεί να μεταδώσουν τον κορωνοϊό στους συνανθρώπους τους χωρίς να το καταλάβουν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο πλαίσιο για τα μη επιτρεπόμενα προϊόντα κάνναβης – Εκτός νόμου τα επεξεργασμένα προϊόντα εισπνοής
- Νέο αυστηρότερο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια: Υποχρεωτική ασφάλιση, όριο ηλικίας στα 17 έτη και αυστηρές κυρώσεις
- Τραμπ: Απειλεί ξανά με δασμούς 100% αν ευρωπαϊκές χώρες επιβάλουν φόρο ψηφιακών υπηρεσιών
- Τραμπ: Ανόητη παραβίαση της εκεχειρίας από το Ιράν με drones κατά πλοίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.