• Πολιτική

  ΝΔ: Ξεκάθαρη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των αντιεμβολιαστών

  Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

  Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας


  Ξεκάθαρη θέση υπέρ των αντιεμβολιαστών καταλογίζει στην αξιωματική αντιπολίτευση η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά ότι “η μόνη επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γραμμή Πολάκη”.

  Ειδικότερα, με αφορμή ερώτηση 24 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Υπουργό Υγείας, το κυβερνών κόμμα κατακρίνει τη θέση ότι η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών “στερείται νομικής αλλά και επιστημονικής βάσεως” και υποστηρίζει ότι “επιτέλους η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε ξεκάθαρη θέση – υπέρ των αντιεμβολιαστών.”.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

  “Η αυτοκριτική τελικά κάνει θαύματα. Λίγες ημέρες αφού σύνεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε παρατηρήσει ότι “δεν μπορούμε να είμαστε και με το εμβόλιο και τους αντιεμβολιαστές”, επιτέλους η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε ξεκάθαρη θέση – υπέρ των αντιεμβολιαστών.

  Με σημερινή τους ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας, 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι η αναστολή των ανεμβολίαστων υγειονομικών “στερείται νομικής αλλά και επιστημονικής βάσεως”. Μάλιστα, δεν μένουν εκεί ισχυριζόμενοι ότι “το υγειονομικό όφελος από την απομάκρυνση των ανεμβολίαστων υγειονομικών είναι ανύπαρκτο” και ότι “ο σκοπός της προστασίας της δημόσιας υγείας θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλα ηπιότερα μέτρα”.

  Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η μόνη επίσημη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η γραμμή Πολάκη. Η γραμμή που καλούσε σε συγκεντρώσεις υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Η γραμμή που ισχυριζόταν ότι δεν θα έχουμε εμβόλια. Η γραμμή που χαρακτήριζε “ξεστοκάρισμα” το εμβόλιο στους νέους. Η γραμμή που αμφισβήτησε την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

  Απέναντι σε αυτή τη γραμμή, η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξε την υπευθυνότητα, βάζοντας την ανθρώπινη ζωή πάνω από όλα. Πήρε έγκαιρα μέτρα, στήριξε έμπρακτα πολίτες και επιχειρήσεις, υλοποίησε ένα από τα πιο άρτια συστήματα οργάνωσης εμβολιασμού, πρωτοστάτησε σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τα ψηφιακά πιστοποιητικά. Οι πολίτες όλα αυτά τα βλέπουν, τα γνωρίζουν και στο τέλος της τετραετίας θα αξιολογήσουν το ήθος και τη στάση κάθε κόμματος, δίνοντας ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.”

  Διαβάστε επίσης

  Ανδρουλάκης: Το πλαφόν στη λιανική τιμή είναι η καλύτερη λύση

  Οικονόμου για Τσίπρα: «Μόνο τοξικότητα έχει να εισφέρει….»  ΣΧΟΛΙΑ