• Κοινωνία

    Βάρκιζα: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε γνωστό bar restaurant (video)

    Επιχείρηση

    Επιχείρηση “Καθαρά Ποτά” από την ΑΑΔΕ – Κατασχέθηκαν 54 τόνοι νοθευμένων ποτών σε 48 ώρες


    Εξοργιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε γνωστό bar restaurant στη Βάρκιζα, όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός, παρά τον συναγερμό που έχουν σημάνει οι επιστήμονες, μετά την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας.

    Όπως φαίνεται και από τα παρακάτω βίντεο, το αδιαχώρητο έγινε το βράδυ της Κυριακής, στο bar restaurant Coyoacan στη Βάρκιζα, όπου δεν τηρήθηκαν τα μέτρα για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

    Για τον μήνα Ιούνιο και συγκεκριμένα μέχρι τις 21 του μηνός έχουν καταγραφεί επίσημα 352 κρούσματα, σε σύγκριση με τον Μάιο, που είχαν καταγραφεί για όλο τον μήνα 299, ενώ σε τοπικό lockdown έχουν ήδη τεθεί περιοχές στην Ξάνθη, την Ροδόπη και την Θεσπρωτία.

    Υπενθυμίζεται ότι βάσει της τελευταίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης τα πρόστιμα για επιχειρήσεις που παραβιάζουν τους υγειονομικούς κανόνες προστασίας μπορεί να φτάσουν έως και τα 50.000 ευρώ ανάλογα του εβδαμού της επιχείρησης και της έκτασης της παράβασης.

    Η ίδια ΚΥΑ προβλέπει, μάλιστα, και λουκέτα που θα μπαίνουν άμεσα, κλείνοντας το «παράθυρο» της λειτουργίας εν αναμονή της εξέτασης ενστάσεων.

    Τα λουκέτα, δε, μπορεί να φτάσουν έως και τους 3 μήνες σε περίπτωση πολλαπλής υποτροπής μετά την αρχική παράβαση.

    Δείτε βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ