• Κοινωνία

    Βαριά ποινική δίωξη στον 22χρονο επιδειξία της Νέας Σμύρνης


    Για την απόπειρα βιασμού δύο νεαρών γυναικών και την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας τρίτης κατηγορείται ο 22χρονος που τον περασμένο Μάιο συνελήφθη για τη σεξουαλική παρενόχληση της 25χρονης κοπέλας στη Νέα Σμύρνη.

    Η καταγγελία εκείνης της γυναίκας οδήγησε τώρα στην αναγνώριση του δράστη και από άλλα υποψήφια θύματα του.

    Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη με βαθμό κακουργήματος για δύο απόπειρες βιασμού και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απόπειρες βιασμού φέρεται να τελέστηκαν αμφότερες στη Νέα Σμύρνη. Η πρώτη στις 6 Αυγούστου σε βάρος 22χρονης, στην είσοδο του σπιτιού της και η δεύτερη στις 3 Σεπτεμβρίου σε βάρος 19χρονης. Και οι δύο είχαν εξαρχής καταγγείλει τις επιθέσεις, αλλά ο δράστης παρέμενε άγνωστος.

    Η επίθεση σε βάρος μιας 3ης γυναίκας, 28 ετών, κρίθηκε από τον εισαγγελέα ότι συνιστά προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Η κοπέλα κατήγγειλε σεξουαλική επίθεση , στις 3 Σεπτεμβρίου 2020, πάλι στη Νέα Σμύρνη.

    Στην εισαγγελική έρευνα που διενεργήθηκε, ο 22χρονος, με έγγραφες εξηγήσεις, αρνήθηκε τα πάντα. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε πως οι περιγραφές που δίνουν για τον δράστη των επιθέσεων δεν αποδεικνύουν ότι ήταν αυτός που τις παρενόχλησε.

    Επικαλείται μάλιστα και κατάθεση άλλης γυναίκας από τη Νέα Σμύρνη που υποστήριξε πως έπεσε θύμα ενός μεγαλύτερου άνδρα, καστανόξανθου, μάλλον αλλοδαπής προέλευσης.

    Ανακριτής θα διερευνήσει περαιτέρω την υπόθεση.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα Σμύρνη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 5 νεαροί που επιτέθηκαν σε 60χρονο – Ζήτησαν συγγνώμη από το θύμα

    Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο 22χρονος που προσπάθησε να επιτεθεί σεξουαλικά σε κοπέλα



    ΣΧΟΛΙΑ