ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι 5 νεαροί που, την περασμένη εβδομάδα, επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 60χρονο επειδή τους έκανε παρατήρηση για το κορωνο-πάρτι τους στην πλατεία της Ν. Σμύρνης.
«Ζητάμε συγνώμη από τον 60χρονο, έχουμε μετανιώσει για τη συμπεριφορά μας», φέρονται να υποστήριξαν απολογούμενοι στην ανακρίτρια ανηλίκων.
Ό ένας από αυτούς που κατηγορείται για το μαχαίρωμα, ομολόγησε την πράξη του ενώ οι υπόλοιποι ότι παραδέχθηκαν ήταν παρόντες στη συμπλοκή κατά την οποία άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο του θύματος.
Σε όλους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (κατά περίπτωση εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους δυο φορές το μήνα και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο – Πάνω από 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις
- Viohalco: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμα κατάρτισης με το ίδρυμα Αντετοκούνμπο
- ΚΕΔΕ: «Κόκκινη γραμμή» η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο
- Κυνική ομολογία Ισραηλινού υπουργού – «Φλέβα χρυσού για το real estate» η Λωρίδα της Γάζας
