ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύσκολες ώρες περνάει ο Άγγελος Χαριστέας
Έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Κυριακής, σε ηλικία 64 ετών, ο πατέρας του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Άγγελου Χαριστέα.
Η είδηση του θανάτου του Γιάννη Χαριστέα σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και τους συγχωριανούς του, στο Στρυμονικό Σερρών, όπου και ζούσε, σύμφωνα με το epiloges.tv.
Η κηδεία του θα γίνει αύριο Δευτέρα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Στρυμονικό Σερρών στις 11.30 π.μ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στήριξη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στους Δικαστές της Δίκης των Τεμπών
- Cosco Shipping: «Καμπανάκι» για αυξημένη αβεβαιότητα στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού
- Χατζημανώλη: Η αγαστή συνεργασία με τους φορείς της ναυτιλίας αύξησαν τα πλοία στο Νηολόγιο και η Κύπρος εδραιώνεται σε ναυτιλιακό κέντρο
- Στενά του Ορμούζ: Ευρώπη και Ιαπωνία ενώνουν δυνάμεις για την σταθεροποίηση των αγορών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.