• Κοινωνία

    Βαγγέλης Μαρινάκης για Μυρτώ: «Είμαστε όλοι στο πλευρό σου, είσαι μία μαχήτρια της ζωής»

    • NewsRoom
    Β. Μαρινάκης: Επένδυση 599 εκατ. δολ. από την Capital Product Partners για τρία σύγχρονα LNG Carriers

    Βαγγέλης Μαρινάκης


    Με μία ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναφέρθηκε στην κίνησή του να καλύψει πλήρως τα έξοδα νοσηλείας της Μυρτώς, του κοριτσιού που είχε βάναυσα κακοποιηθεί στην Πάρο.

    Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, αποφάσισε να καλύψει εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 ευρώ που είχε τεθεί ως στόχος για την έναρξη της διαδικασίας αποκατάστασης της Μυρτώς, από ειδικό κέντρο του εξωτερικού.

    Ο κ. Μαρινάκης στην ανάρτηση του ανέφερε: «Είμαστε όλοι στο πλευρό σου, σε ό,τι χρειαστείς προκειμένου να βγεις νικήτρια στον μεγάλο αγώνα που δίνεις. Θα είμαστε κοντά σου για όσο χρειαστεί. Είσαι μία μαχήτρια της ζωής!»

    Είμαστε όλοι στο πλευρό σου, σε ό,τι χρειαστείς προκειμένου να βγεις νικήτρια στον μεγάλο αγώνα που δίνεις. Θα είμαστε κοντά σου για όσο χρειαστεί. Είσαι μία μαχήτρια της ζωής!#Myrto #Marinakis #Olympiacos

    Posted by Βαγγέλης Μαρινάκης / Evangelos Marinakis on Friday, December 20, 2019

    Υπενθυμίζεται πως ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, με ανάρτησή του στο Instagram, έκανε γνωστή την προσφορά του κ. Μαρινάκη, Στο μήνυμα του, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:

    «Ημέρες αγάπης, ημέρες προσφοράς, ημέρες στήριξης για όσους το έχουν ανάγκη. Η Μυρτώ μας, μας έχει όλους ανάγκη, ανεξαρτήτως ομάδας υποστήριξης. Πολλοί αγκάλιασαν την προσπάθεια που έγινε να συγκεντρωθεί το ποσό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η Μυρτώ τη διαδικασία αποκατάστασης στο εξωτερικό και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

    Ωστόσο πρέπει να πούμε εκ μέρους της οικογένειας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έδειξε έμπρακτα για ακόμα μία φορά πως βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αγκάλιασε ξανά την Μυρτώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό των 20.000 που είχε τεθεί ως αρχικός στόχος. Αυτά τα χρήματα θα δοθούν απευθείας στην οικογένεια και όχι μέσω της εφαρμογής GoGetFunding. Ο αθλητισμός προσφέρει χαρά και αυτή η ανιδιοτελής προσφορά του κ. Μαρινάκη μας γεμίζει χαρά και δύναμη στον αγώνα που κάνει η αγαπημένη μας Μυρτώ».



    ΣΧΟΛΙΑ