• Κοινωνία

    Βάνα Μπάρμπα για Γεωργούλη: Είχα ακούσει σε συζήτηση να λέγεται ότι τώρα θα σκάσει πως γνωστός έχει κακοποιήσει γυναίκες

    • NewsRoom


    Στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

    Μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου, η ηθοποιός ανέφερε ότι είχε ακουστεί πως «θα σκάσει» η είδηση για κάποιον γνωστό που έχει κακοποιήσει γυναίκες.

    Αρχικά, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε για τον Ευρωβουλευτή και ηθοποιό ότι «Δεν τον γνωρίζω καθόλου. Δεν είχα ποτέ σχέσεις, δεν τον γνώριζα. Ήταν ένα συμπαθητικό παιδί. Η υπόθεση Γεωργούλη μου προκαλεί στενοχώρια και μια βαθιά απογοήτευση. Στενοχώρια πρώτα απ’ όλα γιατί ντροπιάζει την πατρίδα μας. Μην ξεχνάμε και την Εύα Καϊλή. Οι Έλληνες πάνε στο Ευρωκοινοβούλιο και φαινόμαστε αναξιόπιστοι. Μιλάνε για Έλληνες και δεν θα ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε στη ζωή μας. Αισθάνομαι ντροπή».

    Και συνέχισε λέγοντας πως «Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Αλέξη, γιατί δεν γνωρίζω. Είναι δυσάρεστο για άλλη μια φορά, αν και κάτι έχει συμβεί γιατί προέρχεται και πάλι από τον χώρο των καλλιτεχνών. Αυτό είναι τρομακτικά δυσάρεστο. Είμαι πάντα με τις γυναίκες.

    Αν όντως υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα, αν όντως γίνεται τέτοιο μπάχαλο, ένας ξεφτυλισμός των ιδεών και τι μηνύματα περνάμε στα νέα παιδιά. Πώς να μην απαξιώσουν την ελληνική πολιτική; Όταν ξεκίνησε η ιστορία με τον Φιλιππίδη σταύρωσαν αυτόν άρον-άρον. Αφήστε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Βγήκε αθώος για τους βιασμούς. Υπάρχει μια σιγή ιχθύος. Υπήρχε ένα ανήθικο κομμάτι που τον αφάνιζε».

    Και αποκάλυψε: «Αν το έχει κάνει ο Γεωργούλης αυτό θα φανεί. Υπάρχει και τρίτη περίπτωση αναγνωρίσιμου ανθρώπου. Δεν ξέρω βέβαια, λέγονται και πολλά. Όπως και αυτό με τον Γεωργούλη το είχαμε ακούσει σε συζήτηση “τώρα θα σκάσει ότι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός έχει κακοποιήσει γυναίκες”. Σε πολιτικό τραπέζι είχε γίνει αυτή η συζήτηση».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ