• Κοινωνία

    Τζώρτζης Μονογυιός: Σήμερα στη Μύκονο το τελευταίο αντίο

    • NewsRoom
    Τζώρτζης Μονογυιός

    Τζώρτζης Μονογυιός


    Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα τελεστεί σήμερα στη Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, έπειτα από το σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα με τη Ferrari.

    Μέσω ανάρτησής της στο Facebook, η αδελφή του 45χρονου άνδρα και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού ζήτησε από τον κόσμο αντί στεφάνου, να γίνει δωρεά στη μνήμη του στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

    Η σύζυγος του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού, δε θα μπορέσει να παραστεί στην κηδεία, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

    Όπως μετέδωσε το Star, μετά από έντονο προβληματισμό και πάρα τις επιφυλάξεις των θεράποντων γιατρών, συγγενείς της 35χρονης συζύγου του αποφάσισαν χθες να την ενημερώσουν για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγες ώρες πριν την κηδεία του στη Μύκονο.

    Η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της. Ωστόσο, οι γιατροί δεν της το επέτρεψαν λόγω της κατάστασης της υγείας της.

    Το μήνυμα της Κατερίνας Μονογυιού:

    «Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου, σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας ότι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

    Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

    Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ».

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Διαβάστε επίσης:

    Τζώρτζης Μονογυιός: O τραγουδιστής Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του από τη μοιραία Ferrari

    Κατερίνα Μονογυιού: Η πρώτη ανάρτηση μετά το δυστύχημα του αδερφού της

    Τζώρτζης Μονογυιός: Τα αναπάντητα ερωτήματα για το τραγικό τροχαίο με την Ferrari



    ΣΧΟΛΙΑ