ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κακοποιοί έσπειραν τον τρόμο σε οικογένεια, όταν εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι της, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ., τρία άτομα, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, περίμεναν 50χρονο επιχειρηματία στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στην οδό Νηρηϊδων.
Μόλις εκείνος βγήκε από την πολυκατοικία για να πάει στην επιχείρησή του στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, οι δράστες τον απείλησαν με κυνηγετικό όπλο και μαχαίρι, ενώ αμέσως μετά τον υποχρέωσαν να επιστρέψει στο διαμέρισμά του, στο οποίο μπήκαν μαζί του.
Στη συνέχεια έδεσαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους και άρχισαν να ψάχνουν όλο το διαμέρισμα, προκειμένου να βρουν χρήματα και κοσμήματα.
Όταν τα εντόπισαν, τα αφαίρεσαν και τράπηκαν σε φυγή.
Η σύζυγος του επιχειρηματία κατάφερε μετά από ώρα να λυθεί και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.
Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.
Διαβάστε επίσης:
Ψαχνά: Μεγάλη οικολογική καταστροφή από την πυρκαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.