ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στις 03:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Βούλα, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ.
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες ανέσυραν τόσο τον νεαρό οδηγό όσο και τη συνοδηγό του χωρίς τις αισθήσεις τους.
Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο 20χρονος οδηγός κατέληξε. Η συνοδηγός σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Με τη χρήση διασωστικής σειράς, πραγματοποιήθηκε #απεγκλωβισμός δύο τραυματισμένων ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ στη Βούλα Αττικής. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 28, 2023
Διαβάστε επίσης
Οικογενειακή τραγωδία στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών: Νεκροί οι γονείς – Σοβαρά τραυματισμένα τα παιδιά
Δήμος Βόλβης: Μια 23χρονη νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα
Κομοτηνή: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 20χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Μάχη για την επιβίωση
- ΗΠΑ: Σε κακοδικία οδηγήθηκε η δίκη 30χρονου που θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις φονικές πυρκαγιές του 2025 στο Λος Άντζελες
- Ελβετία: Έκλεισε προσωρινά ο πυρηνικός σταθμός Μπετσνάου για να αποτραπεί η υπερβολική θέρμανση υδάτων του ποταμού Άαρ
- Γαστούνη: Πρόστιμο 50.000 ευρώ στην 60χρονη οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε σκύλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.