ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο δυστύχημα πραγματοποιήθηκε στις 03:45 τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Βούλα, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ.
Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε σε ένα δέντρο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες ανέσυραν τόσο τον νεαρό οδηγό όσο και τη συνοδηγό του χωρίς τις αισθήσεις τους.
Οι δύο νέοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο 20χρονος οδηγός κατέληξε. Η συνοδηγός σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Με τη χρήση διασωστικής σειράς, πραγματοποιήθηκε #απεγκλωβισμός δύο τραυματισμένων ατόμων χωρίς τις αισθήσεις τους από ΕΙΧ όχημα και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ στη Βούλα Αττικής. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 28, 2023
Διαβάστε επίσης
Οικογενειακή τραγωδία στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Σερρών: Νεκροί οι γονείς – Σοβαρά τραυματισμένα τα παιδιά
Δήμος Βόλβης: Μια 23χρονη νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα
Κομοτηνή: Τροχαίο δυστύχημα με θύμα 20χρονο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες για τη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – Ποιες οι θέσεις της κυβέρνησης
- Χρηματιστήριο: Η νέα πτώση στην Eurobank, το γύρισμα στη Metlen, το πάρτι στην Τιτάν και το υψηλό έτους της Lavipharm
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Θα παραστώ αυτοπροσώπως στην αυριανή σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες
- Σαράντης: Οκταμελής η νέα σύνθεση του ΔΣ με ενίσχυση των ανεξάρτητων μελών