ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λεωφόρο Συγγρού, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν σε νοσοκομείο.
Στο ατύχημα ενεπλάκησαν τρία οχήματα.
«Ανέβαινα από την παραλιακή στη Συγγρού και στο ύψος του μαιευτηρίου «ΡΕΑ» περίπου έπεσε πάνω μου ένα BMW μεγάλου κυβισμού και έπεσε με 200 χλμ. πάνω μου. Ένας θεός ξέρει πώς ζω. Με πέταξε απέναντι στα κάγκελα και εκεί ερχόταν άλλο αυτοκίνητο και με χτύπησε, σαν σβούρα. Οι επιβάτες μου φώναζαν βοήθεια. Δεν ξέρω πώς έζησα. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω» δήλωσε στο ΟΡΕΝ ο οδηγός του ταξί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλλαγές στη φορολογική κλίμακα: Απορρίπτεται η τιμαριθμική προσαρμογή – Έρχονται νέα μέτρα υπέρ της μεσαίας τάξης
- Γεωργιάδης για την υποχώρηση ασανσέρ στο «Γεννηματάς»: Η καταγγελία έγινε μετά από ώρες, έπεσε σε αντιφάσεις η εργαζόμενη – Καμία βλάβη δεν διαπιστώθηκε
- Λένα Σαμαρά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην κόρη του Αντώνη Σαμαρά – Η επιθυμία της οικογένειας
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Στις 22 Σεπτεμβρίου η συνέλευση των μετόχων – Στα 15 πλοία κι έρχονται άλλα 16 πλοία
