ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος της οδού Αρκαδίας με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.
Ειδικότερα, λίγο πριν τις έξι το πρωί, αυτοκίνητο που κινούνταν στην άνοδο της Κηφισίας παρέσυρε πεζό, εκσφεντονίζοντάς τον στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίές του protothema, κόσμος που ήταν στην περιοχή, μέχρι να φτάσει η αστυνομία, προσπάθησε να ρυθμίσει την κυκλοφορία προκειμένου να αποφευχθεί και άλλο τροχαίο.
Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήγε στην περιοχή παρέλαβε τον άτυχο άντρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 40 -45 ετών, πιθανότατα αλλοδαπός ρακοσυλλέκτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την Barbie στη Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πώς η Μάργκοτ Ρόμπι επενδύει στο πιο επικερδές brand της ποπ κουλτούρας
- O «σασμός» Μητσοτάκη – Δένδια στο Πεντάγωνο και τα κρυφά μηνύματα μιας καλοστημένης παράστασης
- Η (κατάφορα άδικη) αποβολή του Έσε του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη φέρνει «σεισμό» και αλλαγή κανονισμών!
- Alpha Bank: Ο Αντρέα Ορσέλ πήρε fit & proper για το 33% της τράπεζας – Θα πάει για δημόσια προσφορά η UniCredit;