• Κοινωνία

    Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά την παράσυρση της 72χρονη από μηχανή

    • NewsRoom
    απόσπασμα από ρεπορτάζ του Mega για τροχάιο δυστύχημα στη Βούλα, στο οποίο εμφανίζεται μια γυναίκα πεσμένη στο έδαφος μετά τη παράσυρσή της από μοτοσυκλέτα


    Ένα βίντεο ντοκουμέντο, λίγο μετά το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα στη περιοχή της Βούλας με θύμα μια 72χρονη η οποία προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο Καραμανλή, έφερε στη δημοσιότητα το MEGA.

    Στο βίντεο, η 72χρονη γυναίκα βρίσκεται πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της, λίγο μετά την παράσυρσή της από μοτοσυκλέτα. Λίγο πιο πίσω της βρισκόταν ο σύζυγός της.

    Ο κόσμος στο σημείο προσπαθεί να βοηθήσει, ενώ ένας άνδρας κάνει σήμα σε διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα, ενώ άλλοι καλούν ασθενοφόρο.

    «Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο και χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

    Δείτε βίντεο:

    Λίγα μέτρα μακριά, είναι πεσμένος ο 27χρονος μοτοσικλετιστής σε απόσταση από την μηχανή του. Η μοτοσικλέτα έχει βγει από τον δρόμο και έχει σφηνωθεί σε θάμνους πάνω στο διαχωριστικό.

    «Η κυρία ήταν κάτω και ο μοτοσικλετιστής, η μηχανή είχε πάει μέσα στα χόρτα. Υπήρχαν κομμάτια της μηχανής στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Ήταν μια φίλη της που μας μίλησε μετά κλαμένη και μας είπε να προσέχουμε», συμπληρώνει ο αυτόπτης μάρτυρας.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, την άτυχη γυναίκα χτύπησε και δεύτερη μηχανή, που περνούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

    Οι Αρχές ερευνούν το σενάριο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα μιας κόντρας μηχανών στην περιοχή.



    ΣΧΟΛΙΑ