• Κοινωνία

    Τραγωδία στο Μεταξουργείο: Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά που βρήκαν νεκρούς τους γονείς τους

    • NewsRoom

    Από την τραγωδία με τους νεκρούς γονείς στο Μεταξουργείο


    Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται τα τρία παιδιά της οικογένειας που βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα των νεκρών γονιών τους, οι οποίοι έχασαν τη ζωή του από αναθυμιάσεις μέσα στο διαμέρισμά τους, στο Μεταξουργείο

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο γονείς είχαν μέσα στο υπνοδωμάτιο που κοιμούνταν μία σόμπα υγραερίου, στην οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκε διαρροή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αναθυμιάσεις, που κόστισαν τη ζωή στα δύο θύματα. Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είναι πακιστανικής καταγωγής και πρόκειται για έναν άνδρα 55 ετών και μία γυναίκα 42 ετών.

    Η οικογένεια ζούσε στην Ελλάδα πολλά χρόνια, με τα τρία παιδιά της, αγόρια ηλικίας 8, 12 και 17 ετών στο διαμέρισμα 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ 19- 21, στο Μεταξουργείο. Οι ίδιοι είχαν δικό τους κατάστημα στην περιοχή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τον τόπο της τραγωδίας, παρόμοια σόμπα είχαν και τα παιδιά στο δωμάτιό τους, αλλά δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα εκεί.

    Από την τραγωδία με τους νεκρούς γονείς στο Μεταξουργείο

    Το δραματικό εύρημα των νεκρών γονιών τους ανακάλυψαν τα ίδια τα παιδιά, όταν ξύπνησαν το πρωί και τους αναζήτησαν μέσα στο σπίτι. Όντας σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, που έχει αναλάβει πλέον τη διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά και το ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν αργά και για τους δύο γονείς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας ήταν εκείνο που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Βίκτωρος Ουγκό διαπίστωσαν ότι οι σοροί του άτυχου ζευγαριού από το Πακιστάν ήταν σε ακαμψία, στοιχείο που δείχνει ότι οι γονείς των τριών παιδιών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας.

    Όπως έγινε γνωστό, τα παιδιά βρίσκονται υπό ψυχολογική υποστήριξη, με το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας να έχει αναλάβει την διεξαγωγή προανάκρισης για το συμβάν, ενώ έχει παραγγελθεί και νεκροτομή, για διακρίβωση των αιτίων θανάτου των δύο ανθρώπων.



    ΣΧΟΛΙΑ