ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα με τη διαρροή υγραερίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (3/10) σε πρατήριο καυσίμων, σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.
Σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Λαυρίου, από το ύψος της λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου έως το ύψος της λεωφόρου Πλάκας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, προχώρησε η αστυνομία, λόγω διαρροής υγραερίου από πρατήριο υγρών καυσίμων στον οικισμό Διψέλιζα Κερατέας.
Στο σημείο έχουν σπεύσει 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, που πραγματοποιούν διαβροχή για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, νωρίτερα το πρωί, βυτιοφόρο εταιρείας προχώρησε σε γέμισμα των δεξαμενών του πρατηρίου με υγραέριο αλλά λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε η διαρροή και έτσι ειδοποιήθηκαν άμεσα οι Αρχές.
Διαβάστε επίσης:
BMW: «Φρένο» σε περαιτέρω επένδυση στην Northvolt – Χάνεται η «ελπίδα της Ευρώπης»;
Λίβανος: C-130 αναχωρεί σήμερα για τον επαναπατρισμό Ελλήνων και Κυπρίων
Κοινωνική Αντιπαροχή: Έως το τέλος του έτους ο πρώτος διαγωνισμός
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.