• Κοινωνία

    Τραγωδία στο λούνα παρκ: Σοκαριστικό το πόρισμα- «Θα μπορούσαν να σκοτωθούν κι άλλοι»»

    • NewsRoom


    Την τιμωρία των υπευθύνων για τον άδικο χαμό του παιδιού της ζητά η μητέρα της 14χρονης Νίνας, που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ του Αλμυρού Βόλου, μετά από πτώση από ένα εκ των παιχνιδιών του χώρου διασκέδασης.

    Μετά το επίσημο, σοκαριστικό πόρισμα των πραγματογνωμόνων, που απεφάνθησαν ότι το μοιραίο παιχνίδι του λούνα παρκ κινούνταν με ταχύτητα 8 φορές μεγαλύτερη από το προβλεπόμενο, η μητέρα του άτυχου κοριτσιού μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για τον γολγοθά που περνά η οικογένειά της, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να δει τους υπευθύνους να τιμωρούνται.

    Η τραγική μητέρα, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε, μεταξύ άλλων: «Ποιος δε θα θύμωνε; Στη δικιά μου περίπτωση, ποιος δε θα θύμωνε; Γιατί έφυγε άδικα το παιδί μου. Στη συγκεκριμένη κούρσα θα μπορούσαν να φύγουν κι άλλα παιδιά! Γιατί ήταν τόσο δυνατή, πήγαινε τόσο…με ιλιγγιώδη ταχύτητα, πήγαινε. Και οι πραγματογνώμονες που το ‘βαλαν μπροστά από κάτω ήταν και ζαλίζονταν, όχι να ανέβεις πάνω!».

    «Ας έλεγε να μην ανέβουν παιδάκια πάνω, ότι δεν είναι 15 ίππων ότι είναι 120 ίππων να μπαίνουν μεγάλοι μόνο, να μην μπαίνουν παιδάκια και φεύγουν έτσι άδικα», συμπλήρωσε.

    Από πλευράς ιδιοκτησίας, ο συνήγορος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ υποστήριξε ότι το συμπέρασμα της πραγματογνωμοσύνης δεν μπορεί να είναι ασφαλές, καθώς υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα, ενώ πρόσθεσε ότι παίζει ρόλο και το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν είχε κόσμο κατά την διεξαγωγή της πραγματογνωμοσύνης.



    ΣΧΟΛΙΑ