• Κοινωνία

    Τραγωδία στο Αίγιο: Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε τον 28χρονο οδηγό που σκότωσε τη γιαγιά και το εγγόνι της

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    Το γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια ανέλαβε- από κοινού με αυτό του Γιάννη Σαμέλη-την υπεράσπιση του 28χρονου ο οποίος παρέσυρε και σκότωσε την 67χρονη και το 15 μηνών εγγόνι της.

    Προτείνει απευθείας επαφή με την οικογένεια των θυμάτων και αναφέρει ότι ο πελάτης του δεν προβάλλει καμία δικαιολογία για ό,τι έγινε.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση

    “Το δικηγορικό μας γραφείο από κοινού με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Γιάννη Σαμέλη ανέλαβε την υπεράσπιση του σημαιοφόρου του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος είναι ο αποκλειστικά υπαίτιος του θανατηφόρου ατυχήματος στις Καμάρες Αιγίου, όπου έχασαν τη ζωή τους η 67χρονη γιαγιά και το 15 μηνών εγγόνι της.

    Η εντολή την οποία έχουμε από τον αποκλειστικά υπαίτιο του ατυχήματος, ο οποίος αμέσως μετά το ατύχημα νοσηλεύεται σε τραγική κατάσταση σε Ψυχιατρική Κλινική και δεν προβάλλει καμιά δικαιολογία για την υπαιτιότητά του, είναι, εφόσον το επιθυμεί και η οικογένεια των θυμάτων, να έρθουμε σε επαφή είτε απευθείας μαζί τους, είτε με τους νομικούς τους εκπροσώπους, ώστε να διευκολύνουμε κάθε διαδικαστική επιλογή τους, είτε δικαστικώς, είτε εξωδίκως. ¨

    Και τα δύο δικηγορικά γραφεία εκφράζουμε την απόλυτη λύπη και τη συμπαράστασή μας για το τραγικό συμβάν και τις συνέπειές του στην οικογένεια των θυμάτων και εκφράζουμε τόσο τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, όσο και την ευχή ο χρόνος να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν το αδιανόητο που τους συνέβη”.



    ΣΧΟΛΙΑ