ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν μία 70χρονη γυναίκα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, κοντά στο Λαμπίρι Αχαΐας.
Η τραγωδία σημειώθηκε όταν μια 70χρονη γυναίκα, που οδηγούσε προς την Πάτρα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και για σχεδόν ένα χιλιόμετρο κινείτο προς αντίθετη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση με άλλο όχημα.
Η σύγκρουση, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με το αυτοκίνητο της γυναίκας να τυλίγεται στις φλόγες. Η οδηγός, εγκλωβισμένη μέσα στο ΙΧ, απανθρακώθηκε.
Στο δεύτερο όχημα, που ήταν ένα Ford Raptor, επέβαιναν δύο άνδρες από τα Μέγαρα, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά.
Απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, ο ένας από αυτούς υπέκυψε στα τραύματά του αργά το βράδυ.
Δείτε το βίντεο:
Όπως ανέφεραν οι αρχές, η 70χρονη είχε εισέλθει στην Ολύμπια Οδό από τον κόμβο των Σελιανιτίκων και, παρά τις προειδοποιήσεις από άλλους οδηγούς, είχε αποπροσανατολιστεί και έκανε αναστροφή προς το Αίγιο, οδηγώντας στην αντίθετη κατεύθυνση.
Παρά τα σήματα που της έδιναν οι διερχόμενοι οδηγοί για να σταματήσει, η γυναίκα δεν κατάλαβε ότι κινούνταν στο λάθος ρεύμα και, τελικά, συγκρούστηκε με το Ford Raptor. Το αυτοκίνητό της εκτοξεύτηκε και κατέληξε στο κράσπεδο, όπου πήρε φωτιά.
Θα πάντρευε την κόρη της συντρόφου του
Όπως έγινε γνωστό, ο 54χρονος Παναγιώτης Κοντοστάνος από τα Μέγαρα που έχασε τη ζωή του, σήμερα θα πάντρευε την κόρη της συντρόφου του.
Όπως αναφέρει, μάλιστα, το tempo24.news, στην ίδια τελετή θα βαφτιζόταν και το παιδί του ζευγαριού που θα παντρευόταν.
Κατά την ίδια πηγή, παρά την τραγική εξέλιξη με τον θάνατο του 54χρονου, η σύντροφός του, η οποία είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, αποφάσισε η τελετή να πραγματοποιηθεί κανονικά με την ίδια να καλεί τους καλεσμένους να συμμετέχουν στο μυστήριο φορώντας όλοι λευκά ρούχα για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τη μνήμη του άτυχου άνδρα.
Ο Μάκης Κοντοστάνος, που ήταν ιδιοκτήτης ενός μικρού λατομείου, δεν πρόλαβε να αντιδράσει βλέποντας να έρχεται κατά πάνω στο όχημα που οδηγούσε κινούμενη προς Πάτρα η 70χρονη οδηγός του που είχε εισέλθει ανάποδα στο ρεύμα της Ολυμπίας οδού.
Διαβάστε επίσης:
Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ – 20χρονη παρασύρθηκε από όχημα με οδηγό 21χρονο
Μαρινάκης: Έμμεση αύξηση μισθών από την 1η Ιανουαρίου φέρνει το πακέτο της ΔΕΘ
Γουόρεν Μπάφετ: Το deal-φιάσκο των 17,87 δισ. και τα διαχρονικά μαθήματα για CEOs
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤτΕ: Προς τα πάνω η χρηματοδότηση των επιχειρήσεων τον Σεπτέμβριο – Άνοδος και στις καταθέσεις
- Μαρινάκης: Εντός του 2026 θα ξεκινήσουν οι έρευνες για υδρογονάνθρακες νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Πιερρακάκης: Η Ελλάδα σήμερα είναι πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης στην Ευρώπη
- Τσουκαλάς: Ο πρωθυπουργός, ενώ διακηρύττει ότι η διαφθορά πρέπει να σταματήσει, εξουσιοδοτεί τη συνέχισή της