ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελεύθερη αφέθηκε η θεία του 7χρονου κοριτσιού που τραυματίστηκε θανάσιμα στην Καλλιθέα, πέφτοντας στην τζαμαρία.
Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης, ενώπιον του οποίου προσήχθη η γυναίκα, δεν της άσκησε ποινική δίωξη, αλλά έδωσε εντολή για τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας
Υπενθυμίζεται πως το 7χρονο κορίτσι τραυματίστηκε θανάσιμα, το μεσημέρι της Τρίτης, περνώντας μέσα από την τζαμαρία της μπαλκονόπορτας του σπιτιού της, την ώρα που έπαιζε, το οποίο και κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.
Σε βάρος της θείας που είχε την εποπτεία του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σε λίγες μέρες ήταν τα γενέθλια του παιδιού.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
- Βρετανία: Σύγκρουση δύο τρένων κοντά στο Μπέντφορντ – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες
- Τουρκία: Αυξάνει κατά 15% τα τέλη διέλευσης πλοίων στον Βόσπορο
- Ανδρουλάκης για Ανδρέα Παπανδρέου: «Πολιτικό φαινόμενο με διαρκές αποτύπωμα στην Ελλάδα»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.