• Κοινωνία

    Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Πνίγηκε πυροσβέστης ενώ πήγαινε να απεγκλωβίσει μαθητές

    • NewsRoom


    Σε τραγωδία κατέληξε η επιχείρηση διάσωσης μαθητών σε σχολείο στην Αλεξανδρούπολη, καθώς ένας πυροσβέστης παρασύρθηκε από τα νερά στον Απαλό με αποτέλεσμα να πνιγεί μέσα στο πυροσβεστικό όχημα, προτού φτάσει στο σχολείο.

    Το μικρό πυροσβεστικό όχημα πέρασε από ένα μικρό ρέμα που υπερχείλισε, και μπλόκαρε, με συνέπεια το μπροστινό τμήμα του να βυθιστεί στα νερά. Ο συνοδηγός κατάφερε να βγει, αλλά ο 46χρονος οδηγός παρασύρθηκε βγήκε στην πλευρά του αεροδρομίου και εντοπίστηκε νεκρός.

    Στην περιοχή του Έβρου επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες.

    Στον οικισμό του Απαλού Αλεξανδρούπολης ο Δήμος ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου και οι μαθητές περιμένουν εντός του κτηρίου μέχρι να υπάρξουν οι συνθήκες για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

    «Υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην περιοχή η οποία έχει περικλείσει το Δημοτικό σχολείο του Απαλού. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί είναι μέσα με ασφάλεια και περιμένουμε να κοπάσει η βροχή για να κάνουμε παρέμβαση. Δεν αφήνουμε να κάνει καμιά προσέγγιση κανένας γονιός στο Δημοτικό σχολείο», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ηλίας Δαστερίδης.

    Δύσκολη είναι η κατάσταση και κοντά στο Αεροδρόμιο σε πολλά σημεία όπου η ροή του νερού έχει περάσει πάνω από τον δρόμο με αποτέλεσμα να κλείσει το οδικό δίκτυο από Αλεξανδρούπολη – Φέρες και αντίστροφα.

    Διαβάστε επίσης:

    Σε ετοιμότητα το υπουργείο Υγείας για το ενδεχόμενο τρίτο κύμα κορονοϊού – Προβληματισμός για την Αττική

    Lockdown: Τι ισχύει σε κίτρινες και κόκκινες περιοχές – Μέτρα και περιορισμοί

    Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι



    ΣΧΟΛΙΑ