ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θρήνος στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου, μέσα στο σπίτι του.
Ο άτυχος νέος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι του από τον πατέρα του. Ο τελευταίος ειδοποίησε και γιατρό ήταν όμως αργά για το παιδί του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, lamiareport.gr.
Από την αστυνομία αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι ο 23χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια, καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.
Περισσότερα θα δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΑΤ Λοκρών και θα πραγματοποιηθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 50χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του με 23 μαχαιριές
ΑΠΘ: Κινητοποίηση φοιτητών κατά της παρουσίας της αστυνομίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.