• Κοινωνία

    Το «τελευταίο αντίο» στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο – Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία

    • NewsRoom

    Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος


    Το «τελευταίο αντίο» είπε νωρίτερα, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων του Α’ Kοιμητηρίου Αθηνών, η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 76 του χρόνια, τη Δευτέρα που πέρασε.

    Ο ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής έπασχε από νεαρή ηλικία από σπάνια μορφή αρθρίτιδας που, όσο περνούσε ο καιρός, δυσκόλευε την κινητικότητά του. Εδώ και ένα χρόνο, νοσηλευόταν συχνά στο Ιατρικό Κέντρο, ενώ η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε σημαντικά το Σάββατο της προηγούμενης εβδομάδας. Στο πλευρό του βρισκόταν τις τελευταίες στιγμές η σύζυγός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο βρίσκονταν και οι δύο γιοι του.

    Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν η σύζυγός του, Ευανθία, τα παιδιά του, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, τα εγγόνια του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, παίκτες της ομάδας, φίλοι συνεργάτες και επιχειρηματίες.

    Για το τελευταίο αντίο βρέθηκε στο Α’ νεκροταφείο και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του, Γιάννα.

    Στη νεκρώσιμο ακολουθία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

    Παράκληση της οικογένειας, όπως αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ». Βέβαια υπήρξαν αρκετοί εκείνοι που έστειλαν και στεφάνι στη μνήμη του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

    Αυστηρή ήταν η σύσταση της ασφάλειας της οικογένειας να μην τραβηχτεί καμία φωτογραφία ή βίντεο από τους φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους που έφθασαν από νωρίς για να καλύψουν το θλιβερό γεγονός.

    Διαβάστε επίσης: 

    Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

    Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος αφηγείται την ιστορία μιας μεγάλης οικογένειας: της δικής του

    Χαλυβουργική: Πώς ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος δεν απέφυγε το χρονικό ενός προαναγγελθέντος λουκέτου

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ