• Κοινωνία

    Το 2024 υποδέχεται η Αθήνα με τραγούδια και πυροτεχνήματα

    • NewsRoom
    Η πλατεία Συντάγματος στολισμένη για τις γιορτές των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς


    Το 2024 ετοιμάζεται να υποδεχθεί η Αθήνα, με το επίκεντρο των εκδηλώσεων για την αλλαγή του έτους να βρίσκεται στην στολισμένη Πλατεία Συντάγματος.

    Στην κεντρική πλατεία της Αθήνας πλήθος κόσμου περιμένει ήδη τον νέο δήμαρχο, Χάρη Δούκα, να μετρήσει αντίστροφα για την αλλαγή της χρονιάς και δεκάδες πυροτεχνήματα από διάφορα σημεία της πόλης φωτίσουν τον ουρανό.

    Μέχρι τότε, στην εξέδρα που έχει στηθεί η φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου κρατά συντροφιά το κοινό, ενώ ακολουθούν δύο συναυλίες με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι.

    Οι παρουσιαστές της βραδιάς είναι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, θα κρατήσουν τον ρυθμό και την ενέργεια ψηλά καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

    Σε απευθείας σύνδεση από το Σύνταγμα, ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθεί η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και η μπάντα του «Ευγενείς αλήτες».

    Αμέσως μετά, στη σκηνή θα ανέβει η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι, για να συνεχίσει τη βραδιά με  pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της, μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024!

    Παράλληλα, από τις 23:00, και αυτήν την Πρωτοχρονιά η Βαρβάκειος Αγορά μετατρέπεται σε dance floor. Ο Δήμος Αθηναίων και οι Street Outdoors μας προσκαλούν στο μεγαλύτερο ΝΥΕ party της πόλης, όπου DJ και παραγωγοί αναλαμβάνουν τα decks και μοιράζουν upbeat μουσική για χορό ως το πρωί.

    Διαβάστε επίσης

    Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες φαναράκια πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους

    Δανία: Η βασίλισσα Μαργαρίτα αποσύρεται από τον θρόνο στις 14 Ιανουαρίου

    Κολωνία: Τρεις συλλήψεις ισλαμιστών που ετοίμαζαν επίθεση σε εκκλησία το βράδυ της Πρωτοχρονιάς



    ΣΧΟΛΙΑ