• Κοινωνία

    Tι συμβαίνει με το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση κοκαΐνης; – Δεν έχει μιλήσει με τους οικείους της

    • NewsRoom


    Στιγμές αγωνίας βιώνουν οι οικείοι του 21 ετών μοντέλου που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης.

    Στις 23 Ιανουαρίου η ίδια μετήχθη από τις φυλακές ανηλίκων στις φυλακές ενηλίκων υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ. Ωστόσο έκτοτε, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Σάκη Κεχαγιόγλου, δεν έχει επικοινωνήσει με τους οικείους της, αναφέρει σε ρεπορτάζ η Real News.

    Στις φυλακές ανηλίκων το μοντέλο εργαζόταν στα πλυντήρια όπου έπλενε και σιδέρωνε, ανέφερε ο ιερέας Τζ. Γουίδερσπουν. «Προς το παρόν  εφόσον δεν έχει καταδικαστεί, έχει το δικαίωμα να δέχεται μια δεκαπεντάλεπτη επίσκεψη την ημέρα. Στην περίπτωση όμως που κάποιος καταδικαστεί, δεν δικαιούται παρά μόνο μία επίσκεψη το μήνα», τόνισε ο ιερέας.

    Από την πλευρά του, ο συνήγορος της 21χρονης κ. Κεχαγιόγλου σχολίασε για τις συνθήκες που επικρατούν στο σωφρονιστικό κατάστημα: «Η μεταγωγή της  σε γυναικείες φυλακές ήταν υποχρεωτική λόγω της συμπλήρωσης του 21ου έτους της ηλικίας της. Οι συνθήκες του περιβάλλοντος είναι καλές και έως τώρα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Βρίσκομαι σε συνεχή επαφή με του δικηγόρους που θα την υπερασπιστούν στη δίκη της, που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7 Μαρτίου. Η ίδια διακηρύσσει την αθωότητά της και ελπίζει ότι οι ένορκοι και οι δικαστές θα αντιληφθούν ότι υπήρξε θύμα επιτήδειων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλικία, την απειρία και την αθωότητά της. Οφείλω, να επισημάνω ότι όταν κάποιος συλλαμβάνεται έχοντας στην κατοχή του την ποσότητα με την οποία συνελήφθη, αντιμετωπίζει -στην περίπτωση που κριθεί ένοχος- βαρύτατες ποινές κάθειρξης, σύμφωνα με τους εκεί ισχύοντες νόμους. Θεωρώ λοιπόν την υπόθεση δύσκολή με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απεβίωσε ο αδελφός του εκλιπόντος Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου



    ΣΧΟΛΙΑ