• Κοινωνία

    Τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα


    Ανοιξιάτικες συνθήκες θα επικρατήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και το Σάββατο. Όμως τι καιρό θα κάνει την Καθαρά Δευτέρα; Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή  από την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, με βροχές στη Δυτική, τη Βόρεια και την Κεντρική Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής), καθώς και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ενίσχυση των ανέμων και πτώση της θερμοκρασίας.

    Για αύριο Τρίτη ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα με τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί σε Ιόνιο και  ηπειρωτικά, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα προσεγγίσει και τους 20-22 βαθμούς Κελσίου στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη νοτιοδυτικοί, έντασης 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου θα φτάνουν και τα 6 μποφόρ.

    Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με λίγη αραιή συννεφιά, θερμοκρασία από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου και άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

    Και στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός με λίγη αραιή συννεφιά και περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί. Η θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πλήθος παιδιών στο Παίδων εξαιτίας των αποκριάτικων σπρέι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΦΕΤ: Συμβουλές για τα τρόφιμα της Σαρακοστής – Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ukiyo-e ή «εικόνες ενός ρέοντος κόσμου» στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ