ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βγήκε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή, ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η ιατροδικαστική έκθεση για τον 19χρονο έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.
Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι, ή κάποιος του το πέταξε.
Θυμίζουμε ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.
Ο 19χρονος ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου, του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.
Από την πλευρά του ο Έκτορας Μποτρίνι ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής.
Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
