• Κοινωνία

    Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας για τον πιλότο και τους δύο Ρώσους-Πώς πέθαναν

    • NewsRoom


    Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή για τους τρεις επιβαίνοντες που έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του μοιραίου ελικοπτέρου που βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος Έλληνας χειριστής, πατέρας τριών παιδιών, έφερε κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα. Οι κακώσεις αυτές προκλήθηκαν από την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στη θάλασσα και επέφεραν το θάνατό του. Όταν το ελικόπτερο άρχισε να βυθίζεται ήταν ήδη νεκρός.

    Ο 56χρονος Ρώσος επιχειρηματίας, Μιχαήλ Αμπράμοβ, γνωστός φιλάνθρωπος στη χώρα του και ιδρυτής του Μουσείου Ρωσικών Εικόνων, έφερε κακώσεις στο κεφάλι, στο θώρακα, στα χέρια και στα πόδια. Και σε αυτή την περίπτωση ο θάνατος ήταν ακαριαίος, μετά την πρόσκρουση του ελικοπτέρου στη θάλασσα. Ως αιτία θανάτου αναφέρονται οι κακώσεις.

    Ο τρίτος επιβαίνων, ο 24χρονος φίλος του 56χρονου, ρωσικής καταγωγής, είναι ο μόνος που πρόλαβε να πάρει ανάσα μετά την πρόσκρουση. Ο θάνατός του επήλθε λίγα δευτερόλεπτα αφότου άρχισε να βυθίζεται το ελικόπτερο στο νερό. Και αυτός έφερε κακώσεις στο θώρακα και στο κεφάλι, οι οποίες προκάλεσαν το θάνατό του.



    ΣΧΟΛΙΑ