• Κοινωνία

    Αλιάκμονας: Ασφυκτικό θάνατο έδειξε η νεκροψία για το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε νεκρό

    • NewsRoom
    Αλιάκμονας

    Αλιάκμονας


    Ασφυκτικό θάνατο εντός ύδατος «έδειξε» η νεκροψία – νεκροτομή που πριν από λίγο ολοκληρώθηκε στη σορό του άτυχου βρέφους, το οποίο πέταξε η μητέρα του και εντοπίστηκε νεκρό στον ποταμό Αλιάκμονα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr τα ευρήματα του ιατροδικαστή κατέδειξαν επίσης ότι το κορμάκι του άτυχου βρέφους έφερε δαγκωματιές όταν ήταν ήδη νεκρό, με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας.

    Στον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα του βρέφους

    Στον εισαγγελέα Βέροιας αναμένεται να οδηγηθεί η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

    Η 29χρονη έφυγε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με το 11 μηνών κοριτσάκι της από το χωριό Σταυρός Ημαθίας, όπου ζούσε με συγγενείς της, και επέστρεψε την επόμενη μέρα χωρίς το παιδί της.

    Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες και το μωρό βρέθηκε τελικά νεκρό σε μία όχθη της τεχνητής λίμνης.

    Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας συνέλαβαν τη μητέρα, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρικές κλινικές.

    Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Βέροιας

    Μουδιασμένη παρακολουθεί τις εξελίξεις της φρικιαστικής υπόθεσης και η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όπως αποκαλύπτει στο GRTimes ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης.

    «Εγώ γνώριζα τον πατέρα της 29χρονης, την ίδια όχι προσωπικά. Ακούγεται ότι πιθανότατα να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Γνωρίζουμε ότι δεν ήταν παντρεμένη, μεγάλωνε μόνη το παιδάκι της, με την βοήθεια της οικογένειας της. Δυστυχώς πολλά γίνονται στη χώρα μας, αλλά αυτό ξεπερνά τα όρια. Ο κόσμος στην περιοχή είναι θορυβημένος και πικραμένος από την τραγική εξέλιξη. Γνωρίζουμε ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί από τις αρχές, όπως και να έχει αυτό δεν θα φέρει πίσω το παιδάκι» επισήμανε ο δήμαρχος, μιλώντας στο GRTimes.

    Διαβάστε επίσης:

    Στον εισαγγελέα η 29χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

    Βέροια: Βρέφος 11 μηνών εντοπίστηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα



    ΣΧΟΛΙΑ