• Κοινωνία

    Θρήνος για τον δισεκατομμυριούχο του Asos.com – Νεκρά τα παιδιά του στη Σρι Λάνκα

    • NewsRoom
    σρι λανκα

    Η τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε η μία από τις κόρες του δισεκατομμυριούχου από τη Σρι Λάνκα


    Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του Δανού δισεκατομμυριούχου Άντερς Χολς Πόβλσεν έχασαν τη ζωή τους στις βομβιστικές επιθέσεις της Σρι Λάνκα, όπως επιβεβαίωσε σήμερα εκπρόσωπος στο BBC.

    Η οικογένεια επισκεπτόταν τη χώρα για τις διακοπές του Πάσχα. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια από τα παιδιά της οικογένειας έχασαν τη ζωή τους. Πριν από μερικές ημέρες, η μία κόρη του Χολς Πόβλσεν ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνονται τα τρία αδέλφια της μπροστά σε μια πισίνα.

    Ο Χολς Πόβλσεν είναι ιδιοκτήτης της διεθνούς αλυσίδας ενδυμάτων Bestseller. Είναι επίσης ο μεγαλύτερος μέτοχος στον κολοσσό ενδυμάτων Asos και ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την εφημερίδα Times.

    «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τα δημοσιεύματα», δήλωσε εκπρόσωπος της Bestseller σε email. «Σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας και ως εκ τούτου δεν έχουμε άλλα σχόλια».

    Ο Αντρες Χολ Πόλσιν είναι ο μοναδικός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ειδών ένδυσης Bestseller και ο μεγαλύτερος μέτοχος στην Asos.com.

    Ο Δανός πρόσφατα είχε πει πως σχεδίαζε να ανοικοδομήσει την ιστορική περιοχή Highlands και να αφήσει όλη τη γη στα παιδιά του.

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανέφερε τη Δευτέρα ότι στη Σρι Λάνκα σκοτώθηκαν τρεις Δανοί και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος επιβεβαίωσε ότι τα θύματα είναι τα παιδιά του.

    Το μακελειό στη Σρι Λάνκα ανήμερα το Πάσχα των Καθολικών προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, καθώς πραγματοποιήθηκε μπαράζ εκρήξεων σε εκκλησίες και πολυτελή ξενοδοχεία.

    https://www.instagram.com/p/BwXEi0yDpd1/

    Ποιος είναι ο Άντερς Χολς Πόβλσεν

    Ο 46χρονος ψηφίστηκε από το Bloomberg ως ο πλουσιότερος άνθρωπος της Δανίας με περιουσία 41,6 δισεκατομμυρίων δανέζικες κορώνες.

    Ζει καθημερινά στο κτήμα Constantinsborg κοντά στο Aarhus. Κληρονόμησε την εταιρεία Bestseller, η οποία ιδρύθηκε το 1975 από τους γονείς του και σήμερα είναι ο μόνος ιδιοκτήτης της.

    Η Bestseller βρίσκεται πίσω από μάρκες όπως η Vero Moda και Jack & Jones.

    Παράλληλα, ο Πόβλσεν κατέχει μετοχές εταιρειών όπως Normal και Asos.

    Ανν Μπρίλαπ και Άντερς Χολς Πόβλσεν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη Σρι Λάνκα βρισκόταν η Ιωάννα Μπέλλα την ώρα των τρομοκρατικών χτυπημάτων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο σοκ από τις επιθέσεις στη Σρι Λάνκα-290 νεκροί και 500 τραυματίες (προσοχή σκληρές εικόνες)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φρανσουά-Ανρί Πινό: Ποιος είναι ο Γάλλος μεγιστάνας που δίνει 100 εκατ. ευρώ για την επισκευή της Notre Dame



    ΣΧΟΛΙΑ