ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δυο αγνώστων που τον ακινητοποίησαν με απειλή μαχαιριού, κατήγγειλε πως βίωσε ένας επιχειρηματίας 24 ετών στο Λαύριο το βράδυ της Δευτέρας.
Οι δράστες τον αιφνιδίασαν μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του. Τον οδήγησαν στο δικό τους όχημα που το είχαν σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση και του έκλεψαν ένα επώνυμο ρολοι χειρός και χρηματικό ποσό.
Στην συνέχεια με την απειλή πιστολιού, όπως κατήγγειλε, τον οδήγησαν στο σπίτι του, όπου του έκλεψαν και άλλα χρήματα που είχε στην κατοχή του. Η λεία των δραστών ανέρχεται σύμφωνα με πληροφορίες στις 7.000 ευρώ.
Διαβάστε επίσης
Ληστεία στο Μπουρνάζι: Τρεις συλλήψεις, εκ των οποίων οι δύο ανήλικοι – Τα τρία θύματα διακομίστηκαν σε νοσοκομείο
Έλεγχοι ΕΛΑΣ: Επτά συλλήψεις, «λουκέτα» σε 12 καταστήματα και εκατοντάδες πρόστιμα για μάσκα
Έδεσσα: Στον ανακριτή ο 33χρονος που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε 17χρονη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Ισχυρή έκρηξη μετά από εκτροχιασμό εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε βενζίνη (Βίντεο)
- Αίγινα: Ακατάλληλο για όλες τις χρήσεις το νερό – Τι έδειξαν οι αναλύσεις
- ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
- ΕΕ: Ανοίγει εκ νέου τον φάκελο «εμπορική συμφωνία» με τις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.