ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κομμάτια από το αυτοκίνητο της 35χρονης που εξαφανίστηκε από το Αγρίνιο βρέθηκαν στο φράγμα Στράτου. Πρόκειται για τον προφυλακτήρα του οχήματος και κάποια τζάμια.
Στο σημείο βρίσκονται δύτες, ο διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ Γιάννης Πανόπουλος, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ αλλά και ο Περιφερειακός Διοικητής Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Πετρούτσος.
Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της με το ΙΧ της και άμεσα η οικογένεια της ανέφερε το γεγονός στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι έφυγε λέγοντας ότι θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της.
Οι αρχές κινητοποιήθηκαν και τώρα οι έρευνες φαίνεται ότι βρίσκονται στην τελική ευθεία.
Την εξαφάνιση της 35χρονης γυναίκας δήλωσε τη Δευτέρα (21/1/2019) ο σύζυγός της. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της έχοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο. Από την οικογένεια της, την αστυνομία και την πυροσβεστική υπήρξε άμεση κινητοποίηση για έρευνες αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Λαμία: Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της 13χρονης μαθήτριας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Πεντέλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διονύσης Θεοδωράτος στο mononews: Να δοθούν κίνητρα για την επιδότηση νεότευκτων ακτοπλοϊκών πλοίων και να επικαιροποιηθούν οι επιδοτούμενες γραμμές
- Το τσίρκο της Ζωής, η αίγλη του Διαμαντή, η φωνή του γαϊδάρου και μια κρουαζιέρα στα νησιά
- Αίθριος καιρός σήμερα με πιθανότητα βροχής τοπικά
- ITX Ελλάς: Στα 800 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις στην Ελλάδα – Ωθηση από τα νέα Zara σε Πειραιά και Τσιμισκή
