• Κοινωνία

    Θρίλερ στην Κύπρο: Νέα πτώματα στο φεάτριο όπου είχε εντοπιστεί η σορός της Φιλιππινέζας

    • NewsRoom


    Συνεχίζεται το θρίλερ στην Κύπρο καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, -όπως μεταδίδει το philenews.com- ίσως να βρίσκονται περισσότερα πτώματα στο φρεάτιο του Μιτσερού, όπου εντοπίστηκε η σορός άγνωστης γυναίκας.

    Στο ίδιο φρεάτιο είχε εντοπιστεί την περασμένη Κυριακή και το πτώμα της Φιλιππινέζας Marry Rose, ενώ οι Αρχές εξακολουθούν να αναζητούν την 6χρονη κόρη της, Sierra, η σορός της οποίας αναζητείται στην περιοχή του Ξυλιάτου.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο κάμερες που εντόπισαν το Σάββατο το πτώμα της άγνωστης γυναίκας μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο όγκοι και εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινες σορούς. Οι απαντήσεις πρόκειται να δοθούν το πρωί της Κυριακής, καθώς με το πρώτο φως της ημέρας θα συνεχιστούν οι έρευνες.

    «Το γεγονός των ελλειπόντων προσώπων έχει τεθεί από την πρώτη στιγμή και είναι ενήμερα όλα τα Τμήματα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων στις αστυνομικές διευθύνσεις. Στη βάση αυτών των δεδομένων και του συντονισμού θα γίνουν όλες οι εξετάσεις που πρέπει για να εντοπίσουμε εάν η συγκεκριμένη γυναίκα που έχει εντοπιστεί σήμερα, πρόκειται για ελλείπον πρόσωπο ή αν υπάρχει οτιδήποτε άλλο να μην έχει καταγγελθεί» ανέφερε σε δηλώσεις του εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής αστυνομίας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος «Ορέστης» που έχει τεθεί υπό κράτηση από τις αρχές, παραδέχθηκε την ενοχή του και έδωσε πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης σχετικά με τη μητέρα και το παιδί που αγνοούνται.

    Ποιος είναι ο 35χρονος «Ορέστης»

    Ο «Ορέστης» είναι το πρόσωπο με το οποίο η άτυχη 38χρονη Φιλιπιννέζα συνομιλούσε μέσω των κοινωνικών δικτύων. Παράλληλα, ο ύποπτος πίσω από τον λογαριασμό αυτό, φέρεται να είναι το άτομο που παρέλαβε την 38χρονη μαζί με την άτυχη κόρη της, το βράδυ της 4ης Μάιου 2018.

    Όσον αφορά τον ύποπτο ηλικίας 35 ετών, αναφέρθηκαν τα πιο κάτω σημαντικά στοιχεία:

    • Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της άτυχης 38χρονης, επέμενε στη συνάντησή τους να πάρει μαζί της και την 6χρονη κορούλα της, για να παίξουν, όπως της είπε, με τα δικά του παιδιά.
    • Eίχε στο Facebook φωτογραφίες του λατομείου του Μιτσερού και του φρεατίου, όπου και εντοπίστηκε το πτώμα
    • Στην κατοικία του βρέθηκε σχοινί χρώματος μπλε, πανομοιότυπο με αυτό που ήταν δεμένη η 38χρονη
    • Εντοπίστηκε επίσης κολλητική ταινία, κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές.
    • Κατά τη σύλληψή του προσπάθησε να καταπιεί μία κάρτα τηλεφώνου
    • Η ηλεκτρονική διεύθυνση διαπιστώθηκε ότι συνδεόταν με σχετικό προφίλ στο Facebook. Μετά από αίτημα στην εταιρεία έγιναν γνωστά τα ip addresses πρόσβασης και διαχείρισης, όπως και ο αριθμός κινητού τηλεφώνου.
    • Τελευταία μέρα πρόσβασης στον πιο πάνω λογαριασμό ήταν η 14η Απριλίου, μέρα κατά την οποία διαγράφηκε. Όπως σημείωσε ο ανακριτής της υπόθεσης, την ίδια μέρα εντοπίστηκε και η σορός της 38χρονη

     

    ΔΟΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Ομολόγησε ο 35χρονος υπολοχαγός τις δολοφονίες της Φιλιππινέζας και της κόρης της



    ΣΧΟΛΙΑ