ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισπανία: Θα καταβάλει αποζημιώσεις ύψους 20 εκατ. ευρώ στα θύματα του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος
Το τελευταίο αντίο στον 29χρονο μηχανοδηγό, Νίκο Ναλμπάντη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, είπαν συγγενείς και φίλοι.
Ο πατέρας του άτυχου 29χρονου, ο οποίος ήταν φυλακισμένος στην Τουρκία, κατάφερε να πάρει άδεια προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του γιου του.
Το αίτημα έγινε δεκτό μετά από σειρά διαδικασιών και επαφών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Η κηδεία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στην Περαία Έδεσσας.
«Τώρα το παιδί μας πάει, δεν γυρίζει πίσω»
Σύμφωνα με το GR Times, ο παππούς του Νίκου συγκλόνισε με τα λόγια του στην κηδεία:
«Παιδί καλό, χαρούμενο, με όνειρα για τη δουλειά του και, βέβαια, για τη ζωή του. Είχε αρραβωνιαστεί με τη Σόνια και ετοιμαζόταν να παντρευτούν, ήταν τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος. Τώρα, το παιδί μας πάει, δεν γυρίζει πίσω. Να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει, αυτό ζητώ».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι υπέροχες 15, οι φήμες για την ACAG, οι άγριες διαθέσεις σε Metlen και ΔΕΗ, το «φάντασμα» της Προοδευτικής, τι λέει η Αλεξία για την πώληση της Aea, η πίεση της Κίμπερλι και οι νέες κινήσεις Λασκαρίδη, Μαρτίνου, Ιγγλέση
- Lamda Development: Μετρητά 800 εκατ. έχει λαμβάνειν από τις κατοικίες στο Ελληνικό
- Γιατί η αγορά ζητά νέα ρύθμιση χρεών με 120 δόσεις
- Προοδευτική: Ο «επενδυτής-φάντασμα», οι μέτοχοι που πουλάνε «αγρίως» και αλλαγές προ των πυλών στο Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.